ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

To βιβλίο Finding Freedom κυκλοφόρησε και μας παίρνει μαζί του στα παρασκήνια της φωτογράφισης

To βιβλίο Finding Freedom κυκλοφόρησε και μας παίρνει μαζί του στα παρασκήνια της φωτογράφισης και του βασιλικού πορτραίτου που δημοσίευσε το Παλάτι για τα 70 χρόνια ζωής του πρίγκιπα Κάρολου το 2018.

Μια φωτογράφιση και μια συνάντηση που όπως όλα δείχνουν δεν έγινε κάτω από ιδανικές συνθήκες για τα δύο αδέλφια και τον πατέρα τους. Όπως αναφέρει το βιβλίο, η φωτογράφιση ήταν ένας εφιάλτης καθώς η διάθεση των δύο αδελφών είχε συνεχώς τις διακυμάνσεις της.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον πρίγκιπα Κάρολο, την Καμίλα, τους Cambridge με τα τρία παιδιά τους (ο πρίγκιπας Louis ήταν ακόμη βρέφος) και τους Sussex. Σίγουρα όταν κάποιος δει την φωτογραφία και κρίνει από τα γέλια σε αυτή θα πιστέψει ότι όλα πήγαν καταπληκτικά και το διασκέδασαν πολύ.

Το βιβλίο πάντως θέλει την συνάντηση να διοργανώθηκε με μεγάλη δυσκολία αφού «ούτε ο William ούτε και ο Harry έδειξαν μεγάλη προθυμία γι' αυτή».

Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει διάφορα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην σχέση των δύο αδελφών η οποία δεν ήταν και η ιδανική ιδιαίτερα μετά την σχέση του Harry με την Meghan. Σε αυτή την διαμάχη φαίνεται να εμπλέκεται και ο πατέρας του. Ωστόσο μετά την αποχώρηση του Harry και την περιπέτεια του Κάρολου με τον κορωνοϊό η σχέση του μάλλον βελτιώθηκε αφού επικοινωνούσαν πολύ συχνά.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ