ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μια σειρά που μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως ''η έκπληξη της χρονιάς'' μιας και έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές και εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή. Το ''Chernobyl'' παρουσιάζει την πραγματική ιστορία μιας από τις χειρότερες ανθροπογενείς καταστροφές της ιστορίας, και αφορά τους άντρες και τις γυναίκες που θυσιάστηκαν για να σώσουν την Ευρώπη από μια τεράστια καταστροφή.

Πλέον μπορούμε να λέμε πως πρόκειται για τη σειρά με την πιο ψηλή βαθμολογία όλων των εποχών μιας και στον μεγαλύτερο ιστότοπο ταινιών και σειρών, το IMDb, έχει συγκεντρώσει 9.7 αστεράκια από κριτικές 140 χιλιάδων χρηστών. Με αυτή τη βαθμολογία έχει ξεπεράσει πια σειρές - φαινόμενα όπως το ''Breaking Bad'' και το ''Game of Thrones'', ενώ στο Rotten Tomatoes - που βασίζεται σε reviews κριτικών τηλεόρασης - έχει συγκεντρώσει 9.5/10. 

Στις 26 Απριλίου 1986, στo Chernobyl στην Ουκρανία, μια έκρηξη ενός αντιδραστήρα απελευθέρωσε ραδιενεργή ύλη στη Λευκορωσία, στη Ρωσία, στην Ουκρανία μέχρι και τη Σκανδιναβία και τη δυτική Ευρώπη, με τρομακτικές συνέπειες που συνεχίζουν μέχρι σήμερα. Γι' αυτό το λόγο, η σειρά αυτή έχει χαρακτηριστεί ως η ''πιο τρομακτική'' που προβλήθηκε ποτέ. Αν θες και εσύ να δεις γιατί όλος αυτός ο ντόρος, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συντονιστείς στο Novacinema4HD από τις 10 Ιουλίου. 

  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
chernobyl  |  imdb  |  game of thrones  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ