ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες.

Οριστικό τέλος αποφάσισαν να βάλουν στη σχέση τους, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας, μετά και την έντονη φημολογία, μέσα από μια κοινή δήλωση στην εφημερίδα ‘Espresso’.

Να θυμίσουμε ότι χαρακτηριστικά, οι δύο δήλωσαν «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί».

Με την Ζέτα να παραδέχεται πριν από μερικά χρόνια σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος ότι, «Δεν έχω σκεφτεί καν το εάν θα έκανα σύμφωνο συμβίωσης ή εάν θα ήθελα να παντρευτώ. Λάθος; Σωστό; Δεν βλέπω μακριά; Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί. Αν κάνω παιδιά, τότε νομίζω είναι που θα αρχίσω να το σκέφτομαι. Ο Μιχάλης είναι ο άνθρωπός μου και όχι απλά μια σχέση γιατί νιώθω ασφάλεια».

Καθώς, όλος ο κόσμος ήξερε για αυτή τη σχέση, οι δύο δεν έδιναν πολλές φορές λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους, και δεν ήταν καθόλου τυχαίο, οι δημόσιες εμφανίσεις τους να μετριούνται σχεδόν στο ένα χέρι.

Η τελευταία φορά όμως, που τους είδαμε μαζί ήταν σε μια βραδινή τους έξοδο, έναν χρόνο πριν τον χωρισμό τους, δηλαδή πέρυσι το καλοκαίρι, τον Ιούλιο, στο Θέατρο Άλσος όπου και παρακολούθησαν την “ταράτσα του Φοίβου: Covid 19 Edition”.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ