ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι πλέον γνωστό πως η σειρά ''Suits'' θα συνεχίσει για όγδοη σεζόν χωρίς την Meghan Markle και τον Patrick J. Adams. Το τηλεοπτικό ζευγάρι θα αποχωρήσει, η Markle γιατί θα τα αφήσει όλα και θα γίνει πριγκίπισσα και ο Adams για αδιευκρίνιστους λόγους και η σειρά θα συνεχίσει χωρίς αυτούς. 

Το κενό που θα αφήσει η Markle θα γεμίσει η Katherine Heigl που εντάχθηκε στη σειρά στο ρόλο της Samantha Wheeler, μία νέα συνεργάτιδα της Pearson Specter Litt, όπως δημοσιεύει η Hollywood Reporter. 

Η ίδια η Heigl δηλώνει ενθουσιασμένη που μπαίνει σε μια σειρά που λατρεύει και που παρακολουθεί φανατικά από το πρώτο επεισόδιο.

Ο δημιουργός της σειράς, Aaron Korsh, δήλωσε: 

''Εκ μέρους της ομάδας του ''Suits'', είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που καλωσορίζω την Katherine Heigl στην οικογένεια μας. Πάντα ήμουν μεγάος θαυμαστής της δουλειάς της και χάρηκα που έμαθα πως είναι μεγάλη φαν της σειράς. Ανυπομονώ να έρθει να παίξει με το υπόλοιπο καστ και το συνεργείο. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον Harvey, τον Louis, την Donna και τον Alex αφού η Samantha Wheeler θα είναι μια απειλή στο status quo τους''. 

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ποιος θα ''αντικαταστήσει'' τον Mike (δηλαδή τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο Adams). 

Περιμένουμε update σύντομα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
suits  |  meghan markle  |  katherine heigl  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ