ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Όσοι παρακολουθούν το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA κάθε τέσσερα χρόνια, ίσως το κάνουν γιατί είναι ποδοσφαιρόφιλοι. Εμείς χαιρόμαστε γιατί περιμένουμε να ακούσουμε το επίσημο soundtrack! Μετά το ξεσηκωτικό ''Waka Waka'' της Shakira, το 2010, αρχίσαμε να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο soundtrack του μεγάλου ποδοσφαιρικού event, αν και αυτό που ακολούθησε δεν μας ενθουσίασε τόσο. 

Φέτος, ο τραγουδιστής της reggaeton Nicky Jam, ο Will Smith και η Κοσοβάρα popstar Era Istrefi ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Diplo (που δεν χρειάζεται συστάσεις) και το αποτέλεσμα είναι το ''Live it Up''. 

Πρόκειται για ένα dance κομμάτι με στοιχεία reggaeton και dancehall, που μόλις κυκλοφόρησε ενώ το βίντεο κλιπ θα κυκλοφορήσει 7 Ιουνιου. 

''Το να ηχογραφήσω το επίσημο τραγούδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA είναι ένας σταθμός ζωής. Δεν είχαν πολλοί καλλιτέχνες αυτό το προνόμιο. Είμαι περήφανος και χαρούμενος. Μπορώ να πω στα εγγόνια μου πως τα κατάφερα'' είπε ο Nicky Jam. 

Δείτε το promo βίντεο. 

Ο Nicky Jam, ο Will Smith και η Era Istrefi θα παρουσιάσουν το κομμάτι στον τελικό του φετινού Μουντιάλ, στις 15 Ιουλίου στο Στάδιο Luzhniki στη Μόσχα, τον οποίο εκτιμάται ότι θα παρακολουθήσουν ζωντανά πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι παγκοσμίως

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ