ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες

Το επόμενο βήμα στην σχέση τους έκαναν ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου καθώς παντρεύτηκαν στην Ύδρα με πολιτικό γάμο το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου.

Ο γάμος του μουσικού και της ηθοποιού προγραμματίστηκε υπό άκρα μυστικότητα, στο αγαπημένο τους νησί και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο "Υδραία". Οι φωτογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία, αν και βρέθηκαν από νωρίς στον χώρο για να απαθανατίσουν το αγαπημένο ζευγάρι, δεν τα κατάφεραν αφού οι δύο τους ήταν σαφέστατοι πως ήθελαν η μέρα αυτή να αποκλειστικά ιδιωτική.

Αν και δεν είδαμε στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες από τον ρομαντικό γάμο του ζευγαριού που έγινε σε πολύ στενό κύκλο, βρήκαμε μερικές εικόνες από το Castello Hydrea, όπως ονομάζεται το εντυπωσιακό συγκρότημα στο οποίο πραγματοποιήθηκε η τελετή και το οποίο έχει μαγευτική θέα με φόντο τον Αργοσαρωνικό.

Πριν δούμε τις φωτογραφίες, να σημειώσουμε πως το Hotel Boutique Hydrea είναι ένα υπέροχο και πλήρως ανακαινισμένο μεγαλοπρεπές αρχοντικό του 19ου αιώνα. Χτίστηκε από τον Φραγκίσκο Βούλγαρη και κατά τη διάρκεια του πολέμου και είχε καθοριστική σημασία για την ιστορία της Ελλάδας αφού εκεί υπογράφηκαν μεγάλες επαναστατικές συνθήκες. Το κτίριο της Hydrea έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικό μνημείο από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Photos by hydrea.gr

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ