ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όλες οι λεπτομέρειες.

Αρχή στην τηλεοπτική σεζόν αναμένεται σε μερικές εβδομάδες από σήμερα, με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, να κάνει δραστικές αλλαγές στο πάνελ της εκπομπής της «Με αγάπη Χριστιάνα».

Όπως έχει γίνει γνωστό μετά από μια σειρά δοκιμαστικών, η παρουσιάστρια επέλεξε να βάλει στην ομάδα της εκπομπής της ένα νέο άτομο, για την καινούργια σεζόν (αρχίζει στις 6 Σεπτεμβρίου με μεγάλη πρεμιέρα).

Ο λόγος για τον Δημήτρη Δερματά, τον οποίο απολαμβάνουμε καθημερινά στη συχνότητα του Dee Jay 93,5, και έχει αγαπηθεί για τις ξένες playlist του, ωστόσο μοιάζει να είναι έτοιμος να μεταφέρει την ενέργειά του και στον τηλεοπτικό φακό.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Dermatas (@dimitrisonair)

Ο ίδιος, γεννηθείς τον Νοέμβριο του 1984, αγαπά τη φύση, τα ζώα, την υποκριτική αλλά και το ραδιόφωνο. Ενώ δεν φοβάται να μιλήσει ανοικτά για θέματα που απασχολούν την κοινωνία μεταφέροντας την άποψή του με αμεσότητα και σεβασμό στο κοινό.

Έχει σπουδάσει 3D Animation, ενώ έχει κάνει και το πέρασμά του από το θέατρο, με τα τελευταία χρόνια να τον βρίσκουν στην Κύπρο, δουλεύοντας ως ραδιοφωνικός παραγωγός, και έχοντας τη δική του εκπομπή μαζί με την Ιωάννα Θεοδώρου.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ