ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Μόλις απέκτησαν νέους διάσημους γείτονες

Μπορεί οι Sussexes να μετακόμισαν στην Αμερική για να ζήσουν μια ζωή ιδιωτική μακριά από τα φλας της δημοσιότητας... ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται ανέφικτο. Λίγο μετά την είδηση που θέλει τον πρίγκιπα Harry να προσφεύγει εκ νέου στη δικαιοσύνη κατηγορώντας για συκοφαντική δυσφήμιση τον όμιλο Associated Newspapers, μαθαίνουμε πως το ζευγάρι αποκτά καινούργιους διάσημους γειτόνους... και η περιοχή στην οποία μένουν γίνεται και επίσημα η νέα “hot” καλιφορνέζικη συνοικία.

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, οι Ellen DeGeneres και Portia de Rossi αγόρασαν μια έπαυλη αξίας 49 εκατ. δολαρίων στη γειτονιά των Sussexes και όπως αναφέρεται στην εφημερίδα, η εν λόγω αγορά λέγεται πως συγκαταλέγεται στις ακριβότερες που έχουν γίνει στο συγκεκριμένο μέρος.

Να σημειώσουμε πως η κατοικία δίπλα στην Meghna Markle και τον Harry περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τρία οικόπεδα, στάβλο και λίμνη και πριν από την Ellen DeGeneres και την Portia de Rossi έμεναν ο κωμικός και πολιτικός σχολιαστής, Dennis Miller και η σύζυγός του Carolyn.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ