ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Μια ''σκορπίνα'' αλλιώτικη

Σκορπίνα με εξαιρετικά επικοινωνιακά προσόντα η Ελένη Μενεγάκη (Ερμής, Αφροδίτη, Δίας στο Ζυγό και Σελήνη στους Διδύμους) δεν αφήνει να φανεί ...τίποτα από τους καημούς που κρύβει βαθειά μέσα της.

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο στον Ταύρο, τη βοηθά να είναι πειθαρχημένη και -υπέρ του δέοντος-συνεπής στα καθήκοντα της αλλά παράλληλα προδίδει μια οικονομική και υπαρξιακή ανασφάλεια, που την κατευθύνει σε πιο «σίγουρες» επιλογές. Ιδιαίτερα αν ο πλανήτης βρίσκεται στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου της.*

Βέβαια, κάτω από την «επιστασία» του Κρόνου, το άτομο συχνά παγιδεύεται μέσα στο «σύστημα ασφαλείας» που το ίδιο έφτιαξε για να προστατευθεί. Και αν σωματοποιηθούν οι εσωτερικές πιέσεις τόσων ετών, τότε τα προβλήματα υγείας θα διαδέχονται το ένα το άλλο και όλος ο σωρευμένος πλούτος θα μοιάζει με ...ανέκδοτο.

Επιπλέον η ιστορία έχει αποδείξει ότι τέτοιες προσπάθειες διασφάλισης είναι μάλλον μάταιες και κοστίζουν σε ουσιαστικές στιγμές ευτυχίας. Όταν έρχεται το πλήρωμα του χρόνου (στην προκειμένη περίπτωση ο Ουρανός) βγαίνει όλη η κούραση και η απογοήτευση, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Και η ικανότατη Ωραία Ελένη έχει τον Ουρανό μπροστά της, έτοιμο να της αποδείξει εμπράκτως ότι τίποτα δεν είναι αιώνιο, ούτε απρόσβλητο... Ήδη άρχισαν οι απολογισμοί και οι ...αποχωρισμοί. Και για να αντιμετωπιστούν όλα αυτά αποτελεσματικά, η δημοφιλής παρουσιάστρια χρειάζεται κάτι περισσότερο από την υποστήριξη του κοινού...

Μάλιστα το γενέθλιο τ-τετράγωνο της Δήμητρας με τον Κρόνο και τον Ήλιο, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μιας τουλάχιστον διετούς αποχώρησης από την ενεργό δράση, για λόγους «ανωτέρας βίας».

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ