ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

H τελευταία δημοσκόπηση αποκάλυψε το πιο αγαπητό μέλος της βασιλικής οικογένειας

Τι και αν τα καίρια θέματα συζήτησης αυτές τις μέρες είναι η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, τα lockdowns που σιγά-σιγά ξεκίνησαν στην Ευρώπη και οι εκλογές στην Αμερική για την ανάδειξη του προέδρου των ΗΠΑ; Στην Αγγλία, ό,τι και αν συμβαίνει, η βασιλική οικογένεια παραμένει ένα από τα top θέματα συζήτησης! Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της The Sun, σήμερα 30 Οκτωβρίου, κυκλοφόρησε μια δημοσκόπηση που αποκαλύπτει τον πιο δημοφιλή royal.

Βάση της δημοσκόπησης που ασχολείται με τη δημοτικότητα των μελών της Βασιλικής Οικογένειας και τον τρόπο που έχει διαφοροποιηθεί, τους τελευταίους μήνες, το πιο αγαπητό μέλος στην Βρετανία είναι η βασίλισσα Ελισάβετ! Ω, ναι. Στις επόμενες θέσεις και με μικρή διαφορά, βρίσκουμε τον πρίγκιπα William και την σύζυγό του, Kate Middleton. Ακολουθούν ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο πρίγκιπας Κάρολος, η Καμίλα, ο Harry και η Meghan Markle. Στην τελευταία θέση, συναντούμε τον πρίγκιπα Andrew... ο οποίος μετά το σκάνδαλο Epstein έχασε την συμπάθεια του βρετανικού λαού.


Photo: dailymail.co.uk

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό, πως όσο αφορά στην δημοτικότητα του Harry, σε σχέση με τον περσινό Οκτώβριο έχει πέσει σχεδόν 20% ενώ και η Meghan Markle, από 55% των προτιμήσεων που συγκέντρωνε, βρέθηκε στο 38%.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ