ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

To «OnlyFans» σχεδιάζει να απαγορεύσει το σεξουαλικό περιεχόμενο μετά από έρευνα του BBC

Το όνομα της Bella Thorne δεν είναι άγνωστο, αφού έγινε αρχικά γνωστή για τον ρόλο της «Cece Jones» στην σειρά του Disney Channel, «Shake It Up» και έπειτα μπαίνοντας στην συνδρομητική πλατφόρμα «OnlyFans» έγινε ακόμη πιο γνωστή με τις σέξι φωτογραφίες και τα ροζ της βίντεο. Τον περασμένο Αύγουστο μάλιστα η ίδια λίγο μετά από την ανακοίνωσή της πως θα άνοιγε λογαριασμό στην εν λόγω πλατφόρμα κατάφερε όχι απλώς να κερδίσει πολλούς followers, αλλά και ένα ολόκληρο εκατομμύριο δολάρια σε μόλις μια μέρα. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BELLA (@bellathorne)

Όπως έγινε γνωστό την περίοδο εκείνη, για να ακολουθεί κάποιος την Bella θα έπρεπε να πληρώνει περίπου 20 δολάρια κάθε μήνα. Οι δημιουργοί του «OnlyFans» κρατούν το 80% των εσόδων από τις συνδρομές, ενώ μπορούν επίσης να λάβουν φιλοδωρήματα από τους φανς. Το παράδειγμα βέβαια της Bella, δεν είναι το μόνο. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα και πολλοί από αυτούς κερδίζουν ένα αρκετά καλό εισόδημα. Τα δεδομένα όμως πρόκειται σύντομα να αλλάξουν, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας από τον ερχόμενο Οκτώβριο η πλατφόρμα «OnlyFans» απαγορεύει φωτογραφίες και βίντεο με «καθαρά σεξουαλικό περιεχόμενο».

Βάση του BBC, η απόφαση πάρθηκε μετά από έγγραφα που παρουσίασε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, σύμφωνα με τα οποία πολλοί ανήλικοι δημοσιεύουν και πωλούν δικό τους πορνογραφικό υλικό στο «OnlyFans», παρά το γεγονός ότι υπάρχει περιορισμός για χρήστες άνω των 18 ετών. Να σημειώσουμε πως στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει πως η απαγόρευση στους «δημιουργούς» να ανεβάζουν γυμνό από την 1η Οκτωβρίου και έπειτα, λαμβάνεται μετά από αίτημα τραπεζών και εταιρειών πληρωμών που συνεργάζονται με το «OnlyFans».

Σύμφωνα με το Associated Press, το «OnlyFans» θα ανακοινώσει σύντομα σε διευκρινίσεις ως προς το περιεχόμενο που θα επιτρέπεται να ανεβαίνει.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ