ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Ο πραγματικός λόγος της αποχώρησης της.

Σαν βόμβα έσκασε η αποχώρηση της Bίκυς Καγιάς από το GNTM μετά από τρία ολόκληρα χρόνια ως παρουσιάστρια αλλά και κριτής.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε από το ίδιο το κανάλι του Star επισημαίνοντας πως μένει στο δυναμικό του καναλιού έχοντας για έκτη χρόνια το τιμόνι της παρουσίασης, όσον αφορά το Shopping Star, αλλά θα την δούμε και σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Πίσω από αυτή την αποχώρηση όμως υπάρχει ένα παρασκήνιο, ένας λόγος που ώθησε τους ιθύνοντες του καναλιού να πάρουν αυτή την απόφαση.

Την πληροφορία έδωσε το Happy Day αποκαλύπτοντας πως : «Επουδενί δεν είναι υποβάθμιση, αντιθέτως είναι αναβάθμιση. Όπως μου είπαν κύκλοι του Star, είναι μια ομαλή διαδοχή που έγινε από κοινού. Κοινή συναινέσει αποφάσισαν ότι η Βίκυ Καγιά θα μεταπηδήσει στο DWTS. Για το προφίλ του καναλιού, δεν γίνεται η Βίκυ Καγιά να έχει τρία τηλεοπτικά προϊόντα, τρία μεγάλα projects του σταθμού.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα βγει στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στο Star θεωρούν ότι έχει τέτοια δυναμική το GNTM, που μπορεί να συνεχίσει και χωρίς την Βίκυ Καγιά. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα αντικατασταθεί. Σίγουρα παραμένουν οι τρεις κριτές και ο Γιώργος Καράβας. Η Βίκυ Καγιά ήθελε να παρουσιάσει το Dancing With The Stars».

Θα παρουσιάσει λοιπόν, το χορευτικό show Dancing With The Stars, με αποτέλεσμα να πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε αυτό και το GNTM. 

Το γνωστό μοντέλο όπως λέει και η ίδια η εξέλιξη έρχεται μόνο με ανανέωση, άρα από τον Σεπτέμβριο δε θα μας χαρίζει τις έξυπνες ατάκες στο reality μοδας αλλά θα την βλέπουμε πιο λαμπερή από ποτέ στα Live του νέου show.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ