ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Αυτούσια η ανακοίνωση.

Μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν φαίνεται να ήρθε το «τέλος» της Βίκυς Καγιά από το GNTM.

Λίγο πριν την επίσημε ανακοίνωση η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά στο Shopping Star. «Θέλω να σας πω κάτι, είναι δικό μου το ρεπορτάζ και το χρεώνομαι εγώ. Δεν είναι σίγουρο ότι η Βίκυ Καγιά είναι στο GNTM. Δεν έχει να κάνει με το Star, παραμένει στο Star, αλλά από δική της πρόθεση μπορεί να ζητήσει από το κανάλι να κάνει το Dancing with the Stars μαζί με το Shopping Star», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ωστόσο, η ίδια η Βίκυ είχε πει σε δηλώσεις της «Το καλοκαίρι ξεκινάνε τα γυρίσματα. Πολλές συμμέτοχες, γίνεται χαμός… Γιατί η επιτροπή να μην είναι ίδια; Από ότι ξέρω τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν. Θα δείτε αλλαγές στο content, όπως κάθε χρόνο».

Σήμερα το πρωί το Star πέρασε στην ανακοίνωσή του γράφοντας «Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο ''Shopping Star'', την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού ''Dancing With The Stars'', που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021-2022».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ