ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Δείτε το σχετικό βίντεο από τη συνάντησή τους στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη.

Ήταν η συνάντηση της χρονιάς, όταν η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, βρέθηκαν επι σκηνής στο show του Νίκου Κοκλώνη, ‘Just the two of us’, και κανένας δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Με την πρώτη γνωριμία να γίνεται επίσης στο σπίτι του γνωστού παραγωγού, και τον ίδιο να αναφέρει τότε μεταξύ άλλων, «Η αληθινή πρώτη συνάντηση έγινε σπίτι μου. Δεν είχαν ξαναβρεθεί. Όταν μπήκε η Άννα στο σπίτι και είδε τη Δέσποινα με κοιτάει και λέει, “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη…”. Μου αρέσει να φέρνω τους ανθρώπους κοντά».

Ενώ με αφορμή τα 52α γενέθλια της Δέσποινας Βανδή, ο ίδιος, δημοσίευσε για πρώτη φορά βίντεο από την συνάντησή τους, στην οικία του. Όπως θα δείτε, οι δύο τραγουδούν το κομμάτι του Νίκου Καρβέλα, «Αντίστροφη Μέτρηση», με περίσσια χαρά και ενθουσιασμό.

Με τον Νίκο να γράφει, «Δέσποινα Βανδή, εσύ έχεις γενέθλια, σε μένα όμως φέτος, μαζί με την απόλυτη Άννα Βίσση μου κάνατε το μεγαλύτερο δώρο- από αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου -ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα. Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί, μιλήσατε για τόσα πολλά κ συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του just. Δεν γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μια ωραίας φιλίας ανάμεσά σας. Αυτό πάντα θα με συγκινεί! Μέσα από αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος Αρσενάκος κ εγώ γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα! Για να κλείσω με κάτι δικό μου- γούτσου γούτσου και χρόνια σου πολλά! Love you σου αξίζουν τα καλύτερα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ