ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

«O David και η Victoria είναι ενήμεροι για τη πρόθεση αυτή»

Okay, γνωρίζαμε ότι ο γάμος του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz θα ήταν εντυπωσιακός και οι δύο οικογένειες θα έκαναν τα πάντα έτσι ώστε τα παιδιά τους να απολαύσουν το γάμο των ονείρων τους όμως αυτό δεν το φανταζόμασταν.

Σε προηγούμενο κείμενο είχαμε γράψει για την φήμη που είχε ξεκινήσει στο διαδίκτυο που ήθελε το ζευγάρι να έχει παντρευτεί στα κρυφά μετά από φωτογραφία του Brooklyn που κυκλοφόρησε και φαίνεται να φοράει βέρα.

Ωστόσο δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δύο σχεδιάζουν να παντρευτούν το 2022 και έχουν σκεφτεί ήδη που θα γίνει η τελετή. Αν και είναι αρκετά δύσκολο επειδή χρειάζονται ειδική άδεια από την Αρχιεπισκοπή του Καντέρμπουρυ ελπίζουν να ανταλλάξουν όρκους στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου όπου παντρεύτηκε και η πριγκίπισσα Diana με τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981.

Σύμφωνα μάλιστα με πηγή της The Sun «o David και η Victoria είναι ενήμεροι για τη πρόθεση αυτή του γιου τους να παντρευτεί στον Άγιο Παύλο. Και μάλιστα έχουν αναλάβει να επιβλέπουν την οργάνωση καθώς θέλουν να εξασφαλίσουν ότι αυτή θα είναι μια εντυπωσιακή τελετή, που θα αφήσει ικανοποιημένη και την οικογένεια της Nicola»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ