ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Ποια ζευγάρια είναι αυτά;

Αν η πανδημία σου ακύρωσε σχέδια και πλάνα που είχες αυτή την περίοδο δεν πρέπει να νιώθεις μοναξιά. Πολλοί ήταν αυτοί που χρειάστηκε να ακυρώσουν ακόμα και τον γάμο τους λόγω του κορωνοϊού.

Ακόμα και αγαπημένοι celebrities περίμεναν με ανυποομωνισία να περάσουν τα σκαλιά της εκκλησίας προχώρησαν σε ακύρωση;

Ποια ζευγάρια είναι αυτά;

Katy Perry – Orlando Bloom
Λίγους μήνες πριν το γνωστό ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο του παιδί το οποίο είναι κορίτσι. Με την όλη κατάσταση αποφασισαν να αναβάλουν το γάμο τους που θα γινόταν στην Ιαπωνία.

 
 
 

 

Emma Stone – Dave McCary
Προσπάθησαν να τα κάνουν όλα γρήγορα αλλά μάλλον δεν πρόλαβαν. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβριο και σκόπευε να παντρεύει τον Μάρτιο όμως δεν τα κατάφεραν.

 
 
 
 

Πριγκίπισσα Βεατρίκη – Edoardo Mapelli Mozzi
Ο πολυαναμενόμενος βασιλικός γάμος της Πριγκίπισσα Βεατρίκη και του Edoardo Mapelli Mozzi που θα γινόταν στις 29 Μαΐου αναγκαστικά πήρε μια μικρή αναβολή αφού η πανδημία τους άλλαξε τα πλάνα.

 
 
 

 

James Middleton – Alizee Thevenet
Ο αδελφός της Kate Middleton επρόκειτο να παντρευτή την 29χρονη Γαλλίδα Alizee Thevenet. Σύμφωνα με την Daily Mail το ζευγάρι δήλωσε ότι «Είναι πολύ λυπηρό όμως δεν είναι δυνατόν να γίνει με αυτή την κρίση»

 
 
 
 

Jennifer Lopez – Alex Rodriguez
Μιλώντας στην Ellen DeGeneres η Jennifer Lopez αποκάλυψε ότι ο προγραμματισμένος της γάμος το καλοκαίρι με τον αγαπημένο της Alex Rodriguez αναγκαστικά αναβάλλεται

 
 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ