ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Ο σύζυγος της έχει έναν γιο με άλλη γυναίκα προ της πριγκίπισσας.

Πριν από 18 χρόνια, η Nicole Coste, πρώην αεροσυνοδός και νυν σχεδιάστρια μόδας, γέννησε τον Alexandre, τον καρπό της σχέσης της με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο.

Πρόσφατα, η γυναίκα αυτή έδωσε μία συνέντευξη στο Paris Match και μίλησε για όλα.

«Μου πιστώθηκαν πράγματα που δεν είχα πει. Ήταν λάθος να λέμε ότι ο πρίγκιπας δεν είχε δει τον γιο του για πολύ καιρό, ήταν πάντα εκεί για εκείνον, για εμάς» , δηλώνει, απαντώντας σε παλαιότερα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Πρίγκιπα Αλβέρτο να έχει εγκαταλείψει τον γιο της.

Αν και δεν μπορεί να διεκδικήσει τον θρόνο, ο 18χρονος είναι ακόμα κοντά στον πατέρα του, όπως ισχυρίζεται η μητέρα του.

«Παίζουν αθλήματα και μιλούν για πολιτική. Μοιάζουν πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Nicole Coste στην ίδια συνέντευξη τα έβαλε με τη Σαρλίν του Μονακό, κατηγορώντας την για κακομεταχείριση του γιου της.

«Η Charlene είναι ένα “θέμα” που δεν μπορώ να αποφύγω, γιατί συχνά βρισκόμαστε αντιμέτωπες. Δεν μου αρέσει να με συγκρίνουν. Ποτέ δεν εμφανίστηκα ως εχθρός. Είμαι μια γυναίκα γλυκιά. Λαμβάνοντας υπόψη τους αντίστοιχους δεσμούς μας με τον Πρίγκιπα, θα έπρεπε να έχουμε φροντίσει να υποστηρίζουμε η μία την άλλη», είπε, σφάζοντας με το… γάντι τη θλιμμένη πριγκίπισσα.

«Στην περίπτωσή μας, η διπλωματία έπρεπε να επικρατήσει. Αλλά κατά την περίοδο του αρραβώνα τους το 2010, έζησα πράγματα που με συγκλόνισαν. Εκείνη, για παράδειγμα, άλλαξε το δωμάτιο του γιου μου, εκμεταλλευόμενη την απουσία του πατέρα του για να τον βάλει στην πτέρυγα των εργαζομένων. Ως μητέρα, δεν βρίσκω λόγια για να περιγράψω αυτές τις ενέργειες», αποκάλυψε ακόμα, ρίχνοντας τα πυρά της στην Πριγκίπισσα Charlene.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ