ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Με το που παίχτηκε το trailer στο Youtube η ταινία του David Mitchell, Cloud Atlas, «χτύπησε» 5,896,193 viewings, τα tabloids το κατέγραψαν σαν αριστούργημα και κάποιοι άλλοι έγραψαν πως αυτά τα 6 λεπτά ήταν μια εντυπωσιακή και συναισθηματική εμπειρία από τις περισσότερες ολοκληρωμένες φετινές ταινίες.

Περί τίνος πρόκειται: Η ιστορία την οποία σκηνοθετούν ο Tom Tykwer (Run Lola run) και τα αδέλφια Lana & Andy Wachowski (Matrix), ξεκινάει το 19ο αιώνα από τα νησιά του Ειρηνικού, διασχίζει παρελθόν, παρόν και μέλλον και κάνει το γύρο του κόσμου για να καταλήξει στη Χαβάη, σε μια φουτουριστική κοινωνία που έχει επιβιώσει μετά την Αποκάλυψη. Οι Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant, Susan Sarandon και Hugo Weaving υποδύονται πολλαπλούς ρόλους σε μια αλληλουχία διακεκομμένων ιστοριών, που πραγματεύονται στο «Σύννεφο», τον ατέρμονα μεταβαλλόμενο χαρακτήρα του «Άτλαντος», της σταθερής ανθρώπινης φύσης.

Πανέμορφα εφέ με άλογα, διαστημόπλοια, κάστρα, ισχυρά κοστούμια και φουτουριστικές σκηνές συνθέτουν την εικόνα της πολυαναμενόμενης ταινίας κατατάσσοντας την στο νούμερο ένα.

Info: Το cloud Atlas θα κάνει πρεμιέρα στις κυπριακές αίθουσες στις 28 Δεκεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ