ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

«Αυτός είναι ο φίλος μας ο Kevin. Εντελώς υγιής, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα...»

Μπορεί στην Κύπρο η πανδημία του κορωνοϊού να βρίσκεται σε καλά επίπεδα και ο αριθμός κρουσμάτων να παραμένει χαμηλός όμως υπάρχουν χώρες όπως οι ΗΠΑ που ακόμα παλεύουν με την αόρατη νόσο.

Πολλοί celebs και influencers χρησιμοποιούν την επιρροή τους για να πείσουν τους πολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τις αποστάσεις και να χρησιμοποιούν μάσκα.

Μία από αυτές και η Jennifer Aniston η οποία δημοσίευσε μια σοκαριστική εικόνα με έναν κοινό φίλο εκείνης και την Courteney Cox στο κρεβάτι διασωληνωμένο με κορωνοϊό.

Η εικόνα έκανε τον γύρο του διαδικτύου συγκλονίζοντας πολλούς χρήστες με το κείμενο της Aniston να γράφει τα εξής:

«Αυτός είναι ο φίλος μας ο Kevin. Εντελώς υγιής, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Αυτό είναι ο Covid. Και είναι πραγματικότητα. Δεν γίνεται να είμαστε τόσο αφελείς και να πιστεύουμε ότι μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό… αν θέλουμε να τελειώσει αυτό και το θέλουμε, σωστά; Το πρώτο βήμα που μπορούμε να κάνουμε είναι ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να φοράμε μια μάσκα. Απλά σκεφτείτε όλους αυτούς που ήδη υπέφεραν από αυτόν τον απαίσιο ιό. Κάντε το για την οικογένειά σας. Και περισσότερο για τον εαυτό σας. Ο επηρεάζει όλες τις ηλικίες. Υ.Γ. αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε αρχές Απριλίου. Δόξα τω Θεώ έχει σχεδόν αναρρώσει τώρα. Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας»

Μαζί με εκείνη την φωτογραφία δημοσίευσε και μια φωτογραφία με την ίδια και την Courteney Cox να φοράνε μάσκες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ