ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Οι αναρτήσεις στα social media

Αν και σε ολόκληρο τον πλανήτη υπάρχουν μέτρα λόγω κορωνοϊού που κρατούν τον κόσμο "κλειδωμένο", το Dubai είναι ψηλά στη λίστα προορισμών όσον αφορά τα ταξίδια και ειδικά εν καιρώ πανδημίας αφού πολλοί ήταν αυτοί που το επέλεξαν.

Επώνυμοι Έλληνες επέλεξαν για την περίοδο των Χριστούγεννων αλλά και για την αλλαγή του χρόνου να επισκεφθούν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τα μέτρα κατά της πανδημίας εκεί να είναι λιγοστά με το πιο βασικό από αυτά να είναι το PCR test 72 ώρες πριν από την είσοδο στη χώρα.

Ανάμεσά τους ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Στέφανος Κορκολής, Βασίλης Τσιλιχρήστος, Κατερίνα Λιόλιου, Ιωάννα Μπέλλα, Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη αλλά και η σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη.
Πρώτοι και καλύτεροι βρέθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Κατερίνα Λιόλιου, κίνηση που επικρίθηκε πολύ από τα μέσα και οδήγησε στην απάντηση του παρουσιαστή.
Εκεί βρέθηκε και ο Χάρης Σιανίδης, ο PR Events manager του Beautiful People αναρτώντας διάφορα βίντεο και φωτογραφίες στο Instagram.


Κατά την ίδια περίοδο τα Εμιράτα επισκέφθηκε και ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιστιπάς και στη δημοσιότητα ήρθαν φωτογραφίες και βίντεο από το ξέφρενο γλέντι για την αλλαγή του χρόνου.

Η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη 


Λίγο αργότερα περί τα τέλη Ιανουαρίου στο Dubai βρέθηκε και η Instagrammer και επιχειρηματίας Ιωάννα Τoύνη για τις ανάγκες της φωτογράφισης της καινούριας της συλλογής ρούχων για την εταιρία της Bubblegun.

Όσον αφορά στους Κύπριους που επέλεξαν το Dubai ως προορισμό, την αρχή έκανε η κόρη του Δημήτρη Συλλούρη, Δήμητρα Συλλούρη ενώ πριν από μία εβδομάδα περίπου τον χλιδάτο προορισμό επισκέφτηκαν η Ραμόνα Φίλιπ με τον σύζυγό της Χριστόφορο Τορναρίτη.

Η Ραμόνα Φίλιπ

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ