ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Τα συγκινητικά λόγια και των δύο για τον θάνατο του Δούκα.

O τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump δήλωσε μέσω του προσωπικού λογαριασμού της γυναίκας του Melanias, ότι ο θάνατος, του πρίγκιπα Φιλίππου αποτελεί μια «αναντικατάστατη» απώλεια για τη Βρετανία, την ώρα που ο Barack Obama μίλησε για έναν άνδρα «που έδειξε στον κόσμο πώς είναι ένας αφοσιωμένος σύζυγος».

«Ο κόσμος πενθεί μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου, ενός άνδρα που ενσάρκωνε την ευγενική ψυχή και το υπερήφανο πνεύμα της Βρετανίας και της Κοινοπολιτείας», έγραψε ο Trump σε ένα δελτίο τύπου. «Πρόκειται για μια αναντικατάστατη απώλεια για τη Βρετανία και για όλους εκείνους που νοιάζονται για τον πολιτισμό μας», συμπλήρωσε.

«Ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν ο ορισμός της αξιοπρέπειας και της βρετανικής χάρης», συμπλήρωσε ο Ρεπουμπλικανός, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του και εκείνα της συζύγου Μελάνια Τραμπ στη βασίλισσα Ελισάβετ και σε όλη τη βασιλική οικογένεια. Ο Δημοκρατικός Obama επισήμανε τον βασιλικό ρόλο που ο εκλιπών, σύμφωνα με τον ίδιο, υπηρέτησε με αλτρουϊσμό.

«Στο πλευρό της βασίλισσας ή δύο βήματα πίσω της, όπως είθισται, ο πρίγκιπας Φίλιππος έδειξε στον κόσμο πώς ήταν να είσαι ο αφοσιωμένος σύζυγος μιας ισχυρής γυναίκας», έγραψε ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Περιγράφοντας την πρώτη συνάντησή του, συνοδεία της Μισέλ Ομπάμα, με τη βασίλισσα και τον σύζυγό της, ο Δημοκρατικός είπε ότι ο Φίλιππος «ήταν ιδιαιτέρως ευγενικός και θερμός, με μια έντονη αίσθηση του χιούμορ και μια ανεξάντλητη καλή διάθεση». «Θα μας λείψει απίστευτα», υπογράμμισε.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ