ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι πλέον γνωστό πως ο Harry και η Meghan Markle αποσύρονται από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα, με σκοπό να είναι ανεξάρτητοι όσον αφορά τα οικονομικά τους και όχι μόνο. Η βασίλισσα συγκάλεσε έκτακτη συνάντηση με τους Σάσεξ, τον Κάρολο και τον William με σκοπό να συζητήσουν τι ακριβώς σημαίνει η ''ανεξαρτησία'' τους έτσι ώστε να δώσει το τελικό ''οκ''. 

Τελικά το έδωσε, και η επίσημη ανακοίνωση της Ελισάβετ - στην οποία δίνει και επίσημα την έγκριση της - μάς γέννησε άλλες απορίες, όπως για παράδειγμα τι θα γίνει με τους τίτλους τους. Θα εξακολουθήσουν να είναι ''Δούκας'' και ''Δούκισσα''; Φυσικά ο μικρός Archie δεν θα επηρεαστεί καθόλου αφού δεν πήρε ποτέ τίτλο. 

Κατ' αρχάς η οικονομική ανεξαρτησία τους, σύμφωνα με την royal expert Kate Nicholl, είναι αδύνατη: ''Αν επιλέξουν εμπορικές δουλειές μπορεί να έρθουν σε αντιπαράθεση με τους βασιλικούς ρόλους τους και τα βασιλικά καθήκοντα τους. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά το να κρατήσουν τους τίτλους τους και να κάνουν δικές τους δουλειές ίσως δεν ταιριάξουν''. 

Κάτι αντίστοιχο με τους Σάσεξ έκαναν η πριγκίπισσα Beatrice και η πριγκίπισσα Eugenie - κόρες του πρίγκιπα Andrew - με διαφορά ότι αυτές δεν βγάζουν χρήματα από sponsorships με brands. Αν αυτό είναι στα σχέδια των Σάσεξ θα πρέπει σίγουρα να αφήσουν τους τίτλους τους πίσω.... Αν δεν το έχει κάνει ήδη η βασίλισσα γι' αυτούς. 

Μετά τη συνάντηση της βασίλισσας με τον Harry, τον Κάρολο και τον William (και τη Meghan μέσω βίντεο κλήσης) η επίσημη ανακοίνωση απευθύνεται στους Σάσεξ με το όνομα τους, όχι με τους τίτλους όπως συνήθιζε μέχρι τώρα. 

Συγκεκριμένα η εισαγωγή έλεγε: 

«Η οικογένειά μου και εγώ υποστηρίζουμε πλήρως την επιθυμία του Harry και της Meghan να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως οικογένεια»

Και τα σχόλια δικά σας. 

Oop.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ