ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όσα αποκάλυψε η Σόφη Ζαννινού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή του «The 2night show» παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός Σόφη Ζαννινού και μίλησε μεταξύ άλλων, για την ηλικία της, το ελληνικό #metoo, τους γονείς της αλλά και τις ίντριγκες στον χώρο του θεάτρου.

Αρχικά η ίδια αναφέρθηκε στην ηλικία της, και το πώς νιώθει για αυτήν, λέγοντας «Είμαι 70 χρονών και 3 ημερών και νιώθω υπέροχα. Δεν παίρνω κανένα χάπι, δεν έχω κανένα πόνο. Είμαι ευτυχισμένη. Γεννήθηκα από θεατρίνους γονείς σε περιοδεία. Δεν είχα ποτέ μόνιμη κατοικία και ήθελα να κάνω οικογένεια. Τρία πράγματα πόθησα στη ζωή μου ένα κόκκινο σπορ αυτοκίνητο, ένα σπίτι και μια οικογένεια. Τελικά τα κατάφερα!».

Ενώ συνέχισε μιλώντας για την μητέρα της, «Η μητέρα μου Τζένη Ζαννίνου ήταν θεατρική ηθοποιός αλλά την καπέλωσε ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου έχει τις περισσότερες συμμετοχές σε ελληνικές ταινίες. Ήταν συγχρόνως πολύ σκληρός αλλά και πολύ γλυκός. Όταν γεννήθηκα στεναχωρήθηκε που ήμουν κορίτσι και με μεγάλωσε σαν αγόρι».

Μετά μίλησε και για τον Θανάση Βέγγο, περιγράφοντας το πως τον έζησε η ίδια, «Ο Θανάσης Βέγγος, ήταν ο πιο γλυκός, ο πιο δημοκρατικός και ο πιο δίκαιος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Η Αλίκη με κάλεσε στο σπίτι της και μου έδωσε όλους τους στίχους και τα ρούχα από την Εβίτα και μας βοήθησε με τον Βλασση Μπονάτσο να στήσουμε την παράσταση στη Φαντασία».

Για το ελληνικό #metoo αλλά και τις ίντριγκες στο θέατρο είπε «Δυστυχώς στην εποχή μας έχει πάψει να είναι ακριβό το σεξ. Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια σεξουαλική πείνα. Εγώ αν ήμουν άντρας θα ντρεπόμουν. Εγώ είχα συνεργαστεί με έναν από τους “πρωταγωνιστές” αυτής της ιστορίας και μου είχε φερθεί άψογα. Έπεσε από τα σύννεφα για αυτόν γιατί για τους άλλους κάτι είχαμε ακούσει. Αντιζηλίες υπήρχαν μεταξύ πρωταγωνιστριών… Έχω δει make up να έχει μέσα καρφίτσα και να πηγαίνει η άλλη να βαφτεί και να σκίζεται. Έχω δει επίσης να πηγαίνει η άλλη στην πρεμιέρα και τα ρούχα να είναι σκισμένα ή καρφίτσες και βελόνες για να τρυπηθεί. Υπήρχε κόντρα…».

Μια μικρή αναφορά έγινε στην προσωπική της ζωή, λέγοντας «Δεν έχω ταλέντο στον έρωτα δεν είμαι καλή. Έχω αγαπηθεί και έχω αγαπήσει αλλά κάνω κάτι λάθος στις επιλογές μου».

Ενώ έκλεισε αναφερόμενη σε ένα περιστατικό που επηρέασε την υγεία της, κάτι που την τρόμαξε πολύ, «Πριν από 2 χρόνια έπαθα κάτι που ακόμα δεν ξέρω τι ήταν – μου πέρασε ότι μπορεί να ήταν κορονοϊός και έκανα εξέταση αλλά δεν ήταν – και πήγα να πεθάνω. Φώναξα την κόρη μου να ξέρει σε ποιον συμβολαιογράφο έχω πάει…Αν φύγω να ξέρεις τι να κάνεις».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ