ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

ΟΙ δηλώσεις της σε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη.

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» μίλησε η Εβελίνα Παπούλια και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά «Δύο Ξένοι» με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, και για το πόσο ο ρόλος της ως Μαρίνα Κουντουράτου ήταν βασισμένος στην Ελένη Μενεγάκη.

Η ίδια αρνήθηκε τα τότε δημοσιεύματα που την σύγκριναν με την Ελένη τονίζοντας ότι η Μαρίνα Κουντουράτου ήταν «ανώτερη» από την Μενεγάκη στο θέμα της ενέργειας που έβγαζε στην εκπομπή. Να θυμίσουμε ότι ο ρόλος της ήταν μιας παρουσιάστριας ψυχαγωγικής τηλεοπτικής εκπομπής που μετέπειτα θέλησε να γίνει ηθοποιός.

Συγκεκριμένα η Εβελίνα είπε «Ήταν κόντρα ρόλος αυτός για μένα και τότε κάποιοι θεωρούσαν ότι εγώ είμαι αυτό. Ίσχυε ότι ήταν βασισμένος στην Ελένη Μενεγάκη αλλά όχι ότι θα έπαιζα εγώ την Ελένη. Ήταν στην έννοια του πρωινού και πως το κάνει η Ελένη αλλά εγώ δεν βασίστηκα επάνω στην Ελένη. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι φυσιογνωμικά ναι ταιριάζαμε με μπλε μάτι, ξανθό μαλλί αλλά την ενέργεια που είχε η Μαρίνα Κουντουράτου, δεν την είχε η Ελένη ποτέ».

Τέλος η ίδια εκφράζει την γνώμη της για το γιατί η σειρά γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία λέγοντας «Η επιτυχία της σειράς οφείλεται στο συγκλονιστικό σενάριο και δέσαμε με τους ρόλους. Βέβαια κάναμε ένα μήνα πρόβες, κάτι που δεν συμβαίνει σε καμία σειρά. Απλά διαβάζεις το σενάριο και ξεκινάς».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ