ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

«Αυτή η κουρτίνα γύρω της, το ότι δεν πιάνει το χέρι του συζύγου, είναι όλα μέρος του παιχνιδιού».

Όσα μας έχουν μείνει χαραγμένα από την θητεία της Melania Trump ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι αυτά που αφορούν την στάση της απέναντι στο σύζυγό της (Donald Trump), το στυλ της και την ήσυχη πλευρά του χαρακτήρα της.

Η ίδια ακόμη και με όσα καταλογίζουν στο σύζυγό της παραμένει σιωπηλή και αμέτοχη, κάτι που δεν συνάδει ιδιαίτερα με την μητρική χροιά που θα έπρεπε να είχε ο τίτλος της Πρώτης Κυρίας ειδικά κατά τους δύσκολους καιρούς, όπως ήταν και είναι η πανδημία.

Έτσι το περιοδικό “People” της Αμερικής, επέλεξε να ρίξει φως στην δουλειά που έπραξε η Melania πίσω από τις πόρτες του Λευκού Οίκου ρωτώντας τέσσερις βιογράφους να μιλήσουν για αυτήν, τα ονόματα των οποίων είναι Kate Bennett, Kate Andersen Brower, Nina Burleigh και Mary Jordan.

Με βάση την Mary Jordan «Η Melania απλά ήθελε να είναι πλούσια αλλά δεν ήθελε μόνο αυτό, ήθελε να γίνει γνωστή. Όσο βρισκόταν στον Λευκό Οίκο απολάμβανε τη δημοσιότητα και τον ρόλο της ως Πρώτη Κυρία. Είναι έξυπνη, σκληρή και ξέρει τι θέλει ακριβώς από τη σχέση της με τον Trump». Επιπρόσθετα «Οι προτεραιότητές της είναι να είναι σύζυγος και μητέρα και να έχει ένα μικρό κοινωνικό κύκλο».

Ακόμη η πρώην βοηθός της, Stephanie Winston Wolkoff, είπε για την ίδια «Δεν είναι μυστηριώδης. Αυτή η κουρτίνα γύρω της, το ότι δεν πιάνει το χέρι του συζύγου, είναι όλα μέρος του παιχνιδιού. Όλα για να την δείχνουν μυστηριώδη».

Όλοι ανεξαιρέτως οι βιογράφοι συμφωνούν σε ένα κοινό σημείο ότι η Melania είναι στο πλευρό του Trump για την εξουσία και το χρήμα. Αυτό φαίνεται και από όσα είπε συμπληρωματικά ο πρώην Κυβερνήτης του New Jersey «Η Melania είναι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να επηρεάσει τον Trump»

Παραταύτα η Jordan συνέχισε τονίζοντας ότι «Ο ρόλος της στην αμερικάνικη πολιτική ήταν μηδαμινός. Πάντα έβαζε πρώτο τον ρόλο της ως μητέρα και φρόντιζε να είναι καλά ο γιος της Barron. Για αυτό, άλλωστε, άλλαξε και το ιδιωτικό συμφωνητικό του γάμου της όταν ο Trump έγινε Πρόεδρος. Ήθελε ο Barron να έχει ίδιο μερίδιο με τα μεγαλύτερα παιδιά που πάντα έβγαιναν μπροστά, τον Eric, τον Don Jr. και την Ivanka».

Καταληκτικό σχόλιο έκανε και η συγγραφέας Kate Bennett αναφερόμενη στην αντίδραση της Melania κατά τις επιθέσεις στο Καπιτώλιο «Για μια Πρώτη Κυρία που τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν είχε πρόβλημα να βγει και να δείξει ότι έχει διαφορετική άποψη από τον σύζυγό της, να διαλέξει αυτή τη στιγμή στην ιστορία της Αμερικής και της δημοκρατίας, για να παραμείνει σιωπηλή, αυτό θα αλλάξει την κληρονομιά της. Η ιστορία θα θυμάται τη σιωπή της».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ