ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

«Ζει στην Καλιφόρνια, μακριά από την οικογένειά του, τους φίλους του, τη δουλειά του...»

Από την ημέρα που οι Sussex αποχώρησαν από το παλάτι τα ΜΜΕ αναρωτιούνται, είναι ο πρίγκιπας Harry ευτυχισμένος στην σχέση του με την Meghan Markle;

Σε αυτό το ερώτημα έρχεται να μας απαντήσει ο βασιλικός βιογράφος Hugo Vickers ο οποίος μίλησε για την σχέση του ζευγαριού σε ένα Φεστιβάλ Λογοτεχνίας κατά την διάρκεια της ομιλίας του.

Όπως τόνισε ο Hugo Vickers «Ο Harry, χωρίς καμία αμφιβολία, νόμιζε ότι είχε βρει μία εξωτική και glamorous σύζυγο, που ξέφευγε από τα συνηθισμένα. Οι ηθοποιοί μπορούν εύκολα να σε παρασύρουν. Δυστυχώς όμως τώρα βρίσκεται να ζει στην Καλιφόρνια, μακριά από την οικογένειά του, τους φίλους του, τη δουλειά του, τον Στρατό και όλα τα πράγματα που γνώριζε»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun και τα λεγόμενα του Hugo ο Harry βρίσκεται σε δύσκολη θέση και είναι «απελπιστικά δυστυχισμένος».

Μάλιστα είχε δηλώσει στην Express ότι «Αν απλώς δείτε προσεκτικά, θα καταλάβετε ότι πρόκειται για ηθοποιό που απλώς τον σαγήνευσε. Ο Harry φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ δυστυχισμένος και τώρα έχει παρασυρθεί και από τον πολιτικό ακτιβισμό της. Καταπίνει ό,τι σκουπίδι του σερβίρει και μπορεί να φαίνεται ότι τα πιστεύει όλα αυτά, αλλά δεν είναι έτσι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ