ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η αντίδραση της στο unfollow του Snik.

Στην κάμερα της εκπομπής ''Ευτυχείτε'' μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου, manager της Hλιάνας Παπαγεωργιού και μεταξύ άλλων σχολιάσε τόσο την νέα παρουσιάστρια του GNTM, αλλά και το περίφημο unfollow από τον Snik.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση αν υπήρξε ποτέ συζήτηση με το star για την επιστροφή τους στο νέο κύκλο του GNTM ήταν κάθετη και δήλωσε πως: '' Όχι ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα, ποτέ-ποτέ-ποτέ, ούτε σε τηλέφωνο, ούτε σε μήνυμα, ποτέ''.

Όσο για την νέα παρουσιάστρια και κριτή Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, δήλωσε πως '' την ξέρω αρκετά χρόνια την Ισμήνη, είναι πολύ καλό μοντέλο αλλά ας πει εκείνη καλύτερα από που γνωριζόμαστε''.

''Τον τελευταίο καιρό γίνεται λόγος για τα προσωπικά της Ηλιάνας, είδατε καθόλου το unfollow του Snik στο Instagram;'', την ρώτησε ο δημοσιογράφος με εκείνη να απαντά πως δεν το είδε καν, διότι δεν ασχολείται καθόλου με αυτά.

«Με έκανε unfollow ο Σνίκαρος, όχι όντως; Εγώ τι να σου πω τώρα δεν κοιτάω ποιος με κάνει follow και ποιος unfollow. Εγώ γράφω Βασιλειάδου εδώ τώρα να κάνω την προξενήτρα η όχι; Τι άλλα νέα;», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Μπορεί να μη παραδέχτηκε τίποτα, αλλά η αμηχανία της αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι όντως ισχύουν τα δημοσιεύματα, καθώς και οι δύο έσβησαν τις φωτογραφίες τους στο Instagram.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ