ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η Ελένη Μενεγάκη, λόγω του lockdown για αρκετούς μήνες δεν μπορούσε να βρεθεί στον "παράδεισό" της, την Άνδρο. Αυτό είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο που διανύουμε όπου και στην Ελλάδα δεν υπάρχουν απαγορεύσεις στις μετακινήσεις. Η παρουσιάστρια του MEGA, δεν θα μπορούσε παρά να εξωτερικεύσει την χαρά της για αυτές τις εξελίξεις αφού έχει πλέον την ευκαιρία να βρεθεί στον αγαπημένο της προορισμό μετά τις προετοιμασίες για την εκπομπή της. 

Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε την βδομάδα της πηγαίνοντας καθημερινά στα γραφεία στο κανάλι όπου ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπομπή της που όπως όλα δείχνουν θα κάνει πρεμιέρα, τον Σεπτέμβριο.

Το πρωί του Σαββάτου, ανήρτησε μία υπέροχη φωτογραφία της από τα Άχλα, στην οποία απεικονίζεται η ίδια σε χαλαρές στιγμές της στην παραλία να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θέα του γαλάζιου μαζί με τη μικρότερη κόρη της, τη Μαρίνα, το σκυλάκι τους αλλά και ένα χαριτωμένο κατσικάκι.

"Ανυπομονώ για αυτές τις στιγμές ... καλημέρα σε όλη την Ελλάδα και στους Έλληνες του εξωτερικού!" έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ