ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Το μοναδικό πρόσωπο που φεύγει από την εκπομπή

Και ενώ ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε την Ελένη Μενεγάκη από τις οθόνες μας τουλάχιστον για φέτος η ίδια αποφάσισε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα που αφορούν την εκπομπή της και τους συνεργάτες που βρίσκονται στο πλάι της όλον αυτό τον καιρό.

Η απόφασή της προκάλεσε ένα μικρό χαμό στα μέσα αρχικά με το ποιο άτομο θα αντικαταστήσει την παρουσιάστρια. Τελικά μάθαμε ότι την θέση της αναλαμβάνει το γνωστό μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Παρόλα αυτά κανένα άλλο μέλος της εκπομπής δεν φαίνεται να αποχωρεί όπως ενημέρωσε τους τηλεθεατές της η Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα είπε στον αέρα της εκπομπής της «Λοιπόν, για να μην γίνονται και μπερδέματα, επειδή το “θα μας λείψετε” το έχω ακούσει και άλλες φορές, η μόνη που βγαίνει εκτός είμαι εγώ. Τα παιδιά θα τα βλέπετε. Δεν ξέρω αν θα είναι στην ίδια εκπομπή, σε άλλες εκπομπές σε αυτό το κανάλι ή σε άλλο. Πάντως θα τα βλέπετε στην τηλεόραση, είμαι η μόνη που βγαίνει εκτός. Η παρέα βεβαίως σπάει αλλά τα παιδιά θα υπάρχουν. Απλά να το διευκρινίσω γιατί επειδή το ακούω κάθε φορά και λέω πρέπει να το διορθώσω κάποια στιγμή. Δεν θέλω να νομίζουν ότι επειδή φεύγω εγώ, φεύγουμε όλοι. Μόνο εγώ φεύγω, όλοι οι άλλοι εδώ θα ναι».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ