ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Ανακαινισμένο και ολοκαίνουργιο studio.

Η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης επιστρέφει και οι προετοιμασίες τρέχουν και δε φτάνουν, καθώς όλοι θέλουν το καλύτερο αποτέλεσμα για να είναι ευχαριστημένη η Ελένη Μενεγάκη, που εργάζεται μόνο σε ένα χώρο που η ίδια νιώθει σπίτι της.

Έτσι λοιπόν, ο καναλάρχης του Mega, Βαγγέλης Μαρινάκης, αγόρασε το Studio Faros, ένα από τα μεγαλύτερα studio της Αθήνας, για να στεγάσει την εκπομπή της Ελένης.

Σύμφωνα με το "Τηλέραμα" , πρόκειται για το ανακαινισμένο στούντιο που βρίσκεται πίσω από το παλιό Studio Faros, από όπου ξεκίνησε την καριέρα της η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα της μεσημβρινή εκπομπή, την παραγωγή της οποίας θέλει να έχει η ίδια και το στοίχημα είναι πολύ μεγάλο τόσο για εκείνη όσο και για το κανάλι.

Τον τελευταίο καιρό η Ελένη επισκέπτεται συχνά τις εγκαταστάσεις του σταθμού, διότι κάνουν διάφορα άτομα casting που θα βρεθούν στο πλάι της από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, κι εννοείται πως θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο.

Μάλιστα, ακούγεται πως πριν την λαμπερή παρουσιάστρια δεν θα βρίσκεται η Δανάη Μπάρκα στην πρωινή ζώνη, καθώς η Ελένη ζήτησε να είναι η μοναδική εκπομπή που θα αρχίζει με θεματική Life magazino και γυναικεία θέματα, άρα ίσως μεταφερθεί για Σαββατοκύριακο το ''Πάμε Δανάη''.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ