ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Αφού πέρασε το Σαββατοκύριακο στη φυλακή με κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης, ο R. Kelly πλήρωσε εγγύηση $100 χιλιάδες για να απελευθερωθεί. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μια γυναίκα που αυτοχαρακτηρίστηκε ως ''μια φίλη από το Σικάγο'' πλήρωσε το 10% του συνολικού ποσού για να εξασφαλίσει την απελευθέρωση του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Παραδόθηκε στην αστυνομία ο R. Kelly!

O τραγουδιστής δήλωσε αθώος στις 10 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης που του καταλογίζουν. H επόμενη ακρόαση θα γίνει στις 22 Μαρτίου, παρόλο που στις 6 Μαρτίου θα επιστρέψει στο δικαστήριο για ακρόαση σχετικά με τo ποσό που εκκρεμεί από τη διατροφή που έπρεπε να δίνει για τα παιδιά του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ ''Surviving R. Kelly''

Κατά τη διάρκεια διάσκεψης Τύπου μετά την ακρόαση, η εισαγγελέας Kimberly Fox διάβασε με κάθε λεπτομέρεια τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του, ζητώντας από τις κάμερες ειδησεογραφικών Μέσων να σταματήσουν την ζωντανή αναμετάδοση. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν ένα κορίτσι που γνώρισε τον R. Kelly στο πάρτι των 16ων γενεθλίων της, και την ανάγκασε σε στοματικό έρωτα, ένα κορίτσι που γνώρισε ο R. Kelly αμέσως μετά τη δίκη του το 2008 για παιδικη πορνογραφία και με την οποία έκανε πολλές φορές σεξ, και ένα άλλο που ανάγκασε ο R.Kelly να παρακολουθήσει ένα sex tape του στο οποίο έκανε σεξ με μια 14χρονη. 

Ο Kelly δεν παραδέχτηκε ποτέ πως έκανε λάθος και υποστήριξε πως οι γυναίκες λένε ψέματα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ