ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Έντονες αντιδράσεις σε εκατοντάδες χρήστες του Twitter έχει πυροδοτήσει το meme που ανέβασε η Ellen DeGeneres λίγο μετά την νίκη του Usain Bolt στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια τουΐταρε μια φωτογραφία από τον Bolt να τρέχει τον αγώνα που του χάρισε το Ολυμπιακό μετάλλιο με την ίδια να τον καβαλάει ενώ εκείνος βρίσκεται εν κινήσει, προσθέτοντας το σχόλιο "Έτσι θα κάνω τις δουλειές μου από δω και πέρα".

Η DeGeneres ανέβασε την φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Twitter, όπου έχει περισσότερους από 61.5 εκατομμύρια followers και την οποία έκαναν retweet 32.000 φορές. Ωστόσο μια μεγάλη μερίδα χρηστών θίχτηκε από την ανάρτηση, την οποία και χαρακτήρισαν "ρατσιστικό σκουπίδι" απαιτώντας από την DeGeneres να την κατεβάσει και άλλοι τόσοι χρήστες να σπεύδουν να την δικαιολογήσουν θεωρώντας απίθανο να είναι ρατσίστρια. 

"Γνωρίζω πολύ καλά τον ρατσισμό που υπάρχει στη χώρα μας. Είναι το άκρως αντίθετο από αυτό που είμαι." έγραψε σε νέα ανάρτησή της μετά τις αντιδράσεις η DeGeneres, χωρίς ωστόσο να κατεβάσει την εικόνα.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ