ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η ανάρτησή της στο Instagram.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, δήλωσε παρούσα στην μάχη κατά του κορωνοϊού και χθες(27/04/21) έκανε το εμβόλιό της.

Η ίδια είχε δηλώσει και στο παρελθόν ότι δυστυχώς ανήκει στις «ευάλωτες ομάδες» του πληθυσμού καθώς υποφέρει από χρόνιο άσθμα, από την ηλικία τω 3 ετών.

Αυτό μοιράστηκε και με τον Θέμη Γεωργαντά σε παρουσία της στην εκπομπή του, λέγοντας «Είμαι στις δύσκολες ομάδες. Είμαι καθημερινά με εισπνεόμενο και δεν πρέπει να περάσω κορονοϊό. Έχω άσθμα από 3 χρονών. Έχω νοσηλευτεί πολλές φορές. Ένα απλό κρύωμα μπορεί να με κάνει να πάρω αντιβίωση και κορτιζόνη».

Η Έλλη αφού έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου, αποφάσισε να ανεβάσει το στιγμιότυπο στο προφίλ της στο Instagram στέλνοντας ταυτόχρονα και ένα μήνυμα. Χαρακτηριστικά έγραψε στην λεζάντα «Η πρώτη δόση εμβολιασμού COVID-19 μόλις έγινε! Έχουμε λίγο δρόμο ακόμα αλλά τώρα αισθάνομαι ότι έρχομαι σύντομα πιο κοντά στην ελευθερία, στους φίλους μου, στη δουλειά μου & στην κανονική ζωή! Εύχομαι πολύ σύντομα να τραγουδάμε όλοι μαζί παρέα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elli Kokkinou (@ellikokkinou)

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ