ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Θέλησε να τιμήσει μια σημαντική γυναίκα της ζωής της.

Η Emma Stone εφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Dave McCary, κάτω από άκρα μυστικότητα στις 13 Μαρτίου.

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της ηθοποιού να ξεκίνησαν ήδη από τον Σεπτέμβριο, ωστόσο η διάσημη ηθοποιός δεν απάντησε ποτέ της δημόσια.

Τέσσερις περίπου μήνες μετά, διέρρευσαν οι πρώτες paparazzi φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα και κάπως έτσι επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη της. Ποτέ η ίδια δεν έδωσε δηλώσεις δημόσια για το χαρμόσυνο συμβάν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αμερικάνικου TMZ που βρήκε το πιστοποιητικό γέννησης της μικρής, το ζευγάρι επέλεξε για την κόρη του το όνομα Louise Jean McCary.

Το Jean είναι το μεσαίο όνομα και της Emma Stone, φόρος-τιμής στη γιαγιά της Jean Louise. Μάλιστα, η Stone επιλέγοντας το όνομα της κόρης της απλά αντέστρεψε το όνομα της γιαγιάς της δείχνοντας πόσο σημαντική είναι για εκείνη.

Να θυμίσουμε ότι η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί θα παρουσιάζει την ζωή της Cruella στο Λονδίνο των '70s, όταν το όνομά της ήταν ακόμα Estella, τις καταστάσεις που την οδήγησαν στην παράνοια, το γιατί έχει εμμονή με τα σκυλιά Δαλματίας και γενικά το στόρι πριν τα γεγονότα που ξέρουμε όλοι από την ταινία ''101 Dalmatians''.

Η Emma Stone υποδύεται την διάσημη κακιά της Disney σε μια πιο punk εκδοχή της, διατηρώντας ωστόσο την μεγάλη της αγάπη για την μόδα. Αυτό που κάνει το νέο τρέιλερ είναι να μας δίνει μια πιο ξεκάθαρη ματιά στο στόρι και την σταδιακή μεταμόρφωση της Cruella. Όπως φαίνεται πιο ξεκάθαρα από το δεύτερο τρέιλερ, αιτία του κακού είναι το αφεντικό της, η Baroness von Hellman που υποδύεται η Emma Thompson.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cruella (@disneycruella)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ