ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Διά στόματος της βασιλικής ανταποκρίτριας, Emily Andrews, ήρθε η απάντηση σχετικά με τον λόγο της μετακόμισης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, από το παλάτι του Kensington, όπου διέμεναν μέχρι τώρα με τον πρίγκιπα William, την Kate Middleton και τα τρία παιδιά τους.

Παρά τις φήμες που κάνουν τον γύρο των μίντια το τελευταίο διάστημα και θέλουν τεταμένες τις σχέσεις των δύο νεαρών ζευγαριών και μια υποβόβκουσα κόντρα ανάμεσα στις δύο Δούκισσες, η Andrews η οποία επικαλείται τις αποκαλύψεις ενός αυλικού, αποκαλύπτει ότι το θέμα είναι πιο σύνθετο απ' ό,τι επιχειρείται να παρουσιαστεί στα βρετανικά tabloids και εντοπίζεται στο οικογενειακό παρελθόν του πρίγκιπα και τα βιώματά του, ειδικά από το τραγικό τέλος της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα και μετά.

«Κατά τη γνώμη μου, ο Harry αισθάνεται ότι δεν μπόρεσε να προστατεύσει τη μητέρα του, για αυτό γίνεται τόσο προστατευτικός με τη σύζυγό του. Αυτός είναι ο τρόπος του να εξιλεωθεί για όσα έζησε τότε», αναφέρει μεταξύ άλλων η Andrews. Σ' αυτές τις δηλώσεις μπορεί κανείς να βρει ψήγματα αλήθειας, καθώς κατά το πρόσφατο παρελθόν τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και ο αδελφός του Ουίλιαμ έχουν αναφερθεί στον καταστροφικό αντίκτυπο που είχαν στον ψυχισμό τους, όσα ακολούθησαν τον τραγικό θάνατο της μητέρας τους, η οποία κυνηγήθηκε όσο λίγες εστεμμένες από τους παπαράτσι.

Για πολλούς, η κίνηση του Χάρι να πάρει τη Μέγκαν από το Παλάτι και να μετακομίσουν μαζί με το παιδί τους που θα γεννηθεί την άνοιξη στους Κήπους του Ουίνδσορ είναι μία απόπειρα να την κρατήσει μακριά από σχόλια, κριτική, αλλά και ένταση στις σχέσεις με άλλα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, με τα οποία ενδεχομένως να έχει εκδηλωθεί ένταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ