ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Το τρυφερό μήνυμα ενός πατέρα στο παιδί του που έγινε viral

Εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα έχει γίνει viral μια συζήτηση ανάμεσα σε μια κόρη και τον πατέρα της, κατά την οποία, η κοπέλα ουσιαστικά του ανακοίνωνε επίσημα πως είναι τρανς.

Πιο συγκεκριμένα, στο μήνυμα που μοιράστηκε η Giorgina στο Facebook είδαμε να γράφει στον πατέρα της που μένει Γερμανία πως θέλει πολύ να τον δει, αλλά ντρέπεται, όπως λέει η ίδια, καθώς έχει αλλάξει πολύ.

Και ενώ αρκετοί γονείς ενδεχομένως -και λανθασμένα κατά την άποψή μας- θα προβληματίζονταν όσον αφορά στην απάντηση που θα έδιναν σε αντίστοιχη περίπτωση στο παιδί τους, ο πατέρας της Giorgina της έστειλε το πιο τρυφερό μήνυμα που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε.

«Να μην ντρέπεσαι, σε θέλω όπως και να είσαι» είπε ο πατέρας στην κόρη του που μένει Ελλάδα και με την σειρά της εκείνη απάντησε αμέσως ότι τον αγαπάει και θα ψάξει εισιτήρια για να πάει να τον δει.

Με την απάντηση που έδωσε ο πατέρας μάς απέδειξε την άνευ όρων αγάπη των γονιών προς τα παιδιά τους και μάς θύμισε πως τα στερεότυπα δεν έχουν να κάνουν με ηλικίες και εθνικότητες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ