ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το ''Chernobyl'' ξεκίνησε στο ΗΒΟ, έχει μεγαλύτερες βαθμολογίες κριτών απ' ό,τι το ''Game of Thrones'' και το ''Breaking Bad'', αποτελείται από πέντε επεισόδια και παρουσιάζει το πριν και το μετά της καταστροφικής έκρηξης ραδιενέργειας στο εργοστάσιο του Τσερνόμπιλ στην Ουκρανία, το 1986. Έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο τρομακτικές σειρές όλων των εποχών για το λόγο ότι μιλά για ένα γεγονός που έγινε στην πραγματικότητα, και οι συνέπειες του κρατούν ακόμα μέχρι σήμερα. 

Η επίσημη περίληψη της σειράς λέει: 

''Το ''Chernobyl'' παρουσιάζει την πραγματική ιστορία μιας από τις χειρότερες ανθροπογενείς καταστροφές της ιστορίας, και αφορά τους άντρες και τις γυναίκες που θυσιάστηκαν για να σώσουν την Ευρώπη από μια αφάνταστη καταστροφή''.Πρωταγωνιστούν οι Jared Harris, Stellan Skarsgard, Emily Watson, Jessie Buckley κ.ά, και η πρεμιέρα έγινε στις 6 Μαϊου. 

Δείτε το τρέιλερ. 

Μπορείς και εσύ να δεις όλα τα επεισόδια από την Παρασκευή 28 Ιουνίου στο Nova On Demand, ή αλλιώς αν θέλεις να το ζήσεις λίγο πιο έντονα, περιμένοντας μια εβδομάδα για να δεις τη συνέχεια, η πρεμιέρα θα γίνει στις 10 Ιουλίου στο Novacinema4HD απο την Nova Cyprus. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
chernobyl  |  hbo  |  σειρά  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ