ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Ριάνα Στυλιανού

Ο 23χρονος τραγουδιστής αποχωρεί πριν καν αρχίσει ο διαγωνισμός...

Με την ακύρωση της Eurovision 2020 λόγω κορωνοϊού, πιστεύαμε πως η ερχόμενη χρονιά, 2021, θα κυλούσε ομαλά όσον αφορά το διεθνές διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά όπως φαίνεται... ο Αμερικανός-Έλληνας Γερμανός τραγουδιστής δεν θα εκπροσωπήσει την Κύπρο. Τα νέα κυκλοφόρησαν και οι θαυμαστές του καλλιτέχνη δεν δίστασαν να εκφράσουν τη δυσφορία τους μέσα από την παρακάτω ανάρτηση.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη wiwibloggs (@wiwibloggs) στις

Η παρακάτω επίσημη ανακοίνωση ήρθε να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα ότι ο Ελληνοαμερικανός τραγουδιστής δεν θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ρότερνταμ το 2021, για αγνώστους ακόμα λόγους, αλλά θα αντικατασταθεί με κάποιον καλλιτέχνη από Ελλάδα ή Κύπρο είτε κάποιον με κυπριακή καταγωγή από το εξωτερικό. Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν προβλέψεις για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Sandro στην Εurovision 2021.

 Πάντως... μόλις ακούσαμε το τραγούδι που θα ερμήνευε ο 23χρονος Sandro Nicolas για πρώτη φορά, δεν μπορούσαμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας. Ελπίζουμε πως το νέο τραγούδι με το οποιο θα συμμετάσχει η Κύπρος στο διαγωνισμό να είναι εξίσου καλό με το “Running”.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη wiwibloggs (@wiwibloggs) στις

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ