ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια με τα κιλά του, η Φαίη Σκορδά θέλησε να ξεκαθαρίζει την θέση της για διάφορα προϊόντα αδυνατίσματος που φέρουν παράνομα το όνομά της και παροτρύνουν τον κόσμο να τα προμηθευτεί για να έχει σώμα σαν της παρουσιάστριας.

Η Φαίη αναφέρθηκε, λοιπόν, σε μια προσωπική της υπόθεση. Συγκεκριμένα, προειδοποίησε γι’ ακόμη μια φορά πως δεν έχει καμία σχέση με τις διαφημίσεις που γίνονται χωρίς την άδειά της και συνδέουν το όνομά της με προϊόντα αδυνατίσματος που δεν χρησιμοποίησε ποτέ.

“Συνεχίζουν να μπλέκουν το όνομά μου σε τέτοια θέματα. Δεν έχω ποτέ μα ποτέ πάρει χάπια, ροφήματα που χάνουν κιλά. Ποτέ! Δεν έχω κάνει καμία συνεργασία! Απλώς κάποιοι επιτήδειοι μένουν σε αυτό, επειδή είχα πάρει πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη και τα έχασα. Μου στέλνουν πολλοί μηνύματα και σε όλους απαντώ ότι είναι απάτη.

Όλα αυτά τα σκευάσματα. Έχουν φωτογραφίες που κλαίω από διάφορες εκπομπές, συνεντεύξεις που δεν έχω δώσει ποτέ. Εάν κάτι ισχύει, θα το ακούσετε από την εκπομπή εδώ στον ANT1 ή μέσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Όλα τα άλλα είναι απλώς επιτήδειοι που θέλουν να σας κλέψουν τα λεφτά ή να κάνουν κακό στην υγεία σας”, ξεκαθάρισε.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ