ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη.

Mετά την ανακοίνωση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη μετά από 17 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, κυκλοφορούν έντονα οι φήμες πως η τραγουδίστρια διατηρεί δεσμό με φίλο γνωστού ηθοποιού, εδώ και αρκετούς μήνες, καθώς μπορεί να έγινε τώρα γνωστός ο χωρισμός αλλά η ρήξη στο ζευγάρι υπήρχε πολύ νωρίτερα.

Τις σχετικές αποκαλύψεις τις έκανε η Soula Glamorous, η δημοφιλής influencer των ελληνικών social media, που κανείς δεν γνωρίζει την ταυτότητά της, αλλά συχνά οι αναρτήσεις της για τους celebrities έχουν αποδειχτεί απόλυτα εύστοχες!

Σε μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε από follower της, για πιθανό νέο δεσμό της Δέσποινας Βανδή με τον ηθοποιό που υποδύεται τον Μάνο Βόσκαρη στη σειρά Άγριες Μέλισσες, η Soula Glamorous υποστήριξε, πως η Βανδή είναι ερωτευμένη με κολλητό φίλο του Βασίλη Μπισμπίκη, γι’ αυτό και την έχουν δει πολλές φορές μαζί του.

«Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ