ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Τα παιδιά πρέπει να βγαίνουν έξω και να έρχονται σε επαφή με άλλα παιδιά είπε ο ίδιος.

Ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή του «Tik Talk» και είπε για όλα, για τα τηλεοπτικά δρώμενα, την πανδημία, τους φίλους του και την πατρότητα.

Αρχικά ο ίδιος αναφέρθηκε στην αποχή του από τα τηλεοπτικά δρώμενα λέγοντας, «Μου αρέσει η κουβέντα. Σαν ατμόσφαιρα μου λείπει περισσότερο το δημιουργικό κομμάτι της τηλεόρασης. Η ιδέα για αυτό που κάνω στο Youtube ήταν μια ιδέα για την τηλεόραση αλλά τελικά αποφάσισα να το κάνω μόνος μου. Δεν έγινε λόγω πανδημίας αλλά γιατί ήταν κάτι που ήθελα να κάνω. Μου αρέσει που έρχονται πιο χαλαρά».

Στη συνέχεια μίλησε για το πώς πέρασε ο ίδιος την καραντίνα και την πανδημία λέγοντας ότι περισσότερο φοβάται για τους φίλους του που νόσησαν. Στην εκπομπή επίσης μίλησαν και κάποιοι από τους πολύ κοντινούς του φίλους όπως η Τζένη Μπότση «Είμαι περήφανη για τον τρόπο ζωής, της επιλογές του, τον τρόπο που ξέρει να αγαπά και να υπερασπίζεται τον κόσμο». O Γιώργος Καπουτζίδης αντίστοιχα είπε, «Είναι πηγή έμπνευσης, πρότυπο, παράδειγμα, όχι μόνο για μένα για πολλούς ανθρώπους».

Φανερά συγκινημένος ο ίδιος είπε «Είναι μια ζωή που μου θυμίζουν αυτοί οι άνθρωποι και αισθάνομαι πολύ όμορφα που την έχω ζήσει. Έχουμε ζήσει πολύ όμορφα πράγματα…Η ζωή μας έχει αλλάξει, δεν θα ξαναγίνει ποτέ ίδια… Θα αλλάξει πολύ η ζωή μας. Μια τέτοια πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω. Δεν είναι εύκολο. Θα θυμηθώ και τη δεκαετία του 80 που έσκασε το AIDS… Είχαμε ζήσει και τότε πολύ μεγάλες απώλειες».

Καταληκτικά ο Φώτης μίλησε και για την πατρότητα και την ανάγκη για διαχείριση των καινούριων δεδομένων «Τα παιδιά πρέπει να βγαίνουν έξω και να έρχονται σε επαφή με άλλα παιδιά. Εγώ από τα παιδικά μου χρόνια με θυμάμαι να είμαι έξω και να παίζω δε θυμάμαι το διάβασμα, αυτά τα παιδιά θα θυμούνται το διάβασμα… Είναι αφύσικο το παιδί να ζει αυτό το πράγμα και πραγματικά δε ξέρω τι θα τους αφήσει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ευτυχώς αυτή την περίοδο βρίσκομαι κοντά και δε χρειάζεται να λείπω. Νομίζω θα έπρεπε να χαθεί μια χρονιά, να ζήσουν με τους φίλους τους, τη ζωή τους, να μην έρχονται σε κρίση με τους γονείς τους, οι γονείς δεν είναι εκπαιδευτικοί, δε μπορούν να διαχειριστούν κάποια πράγματα».

Για την δυσκολία της πατρότητας «Δεν είναι δύσκολο, είναι πολύ εύκολο να είσαι γονιός, δε βρίσκω κάποια δυσκολία. Δε χρειάζεται να πας σε σχολείο. Δε ξέρω αν φταίει που το παιδί μου είναι μικρό, αν εγώ είμαι καλός γονιός ή αν το παιδί μου είναι πολύ εύκολο αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο. Δε χρειάζεται να μάθεις, μπορείς να παίρνεις συμβουλές αλλά δεν είναι δύσκολο, είναι απλό πράγμα».
Στο τέλος ο ίδιος είπε και για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ανδρών στην πατρότητα «Ποιο είναι το κακό πρότυπο οικογένειας. Τι, ότι το παιδί μπορεί να παρεκκλίνει; Θα πάθει κάτι; Εγώ βγήκα από ετεροφυλόφιλη οικογένεια. Δεν είμαστε πρότυπα, θέλουμε να ζούμε όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι. Εγώ δε θέλω να γίνω πρότυπο. Με το να δώσεις δικαιώματα σε μια μερίδα ανθρώπων τον κάνεις πρότυπο; ….Δε φοβάμαι καθόλου το bullying που μπορεί να γίνει στο παιδί μου. Είμαι προετοιμασμένος για οποιοδήποτε bullying. Και θα τσακωθεί και όλα. Δεν μπορείς να το έχεις για πάντα προστατευμένο. Το αποφεύγεις νομίζω αυτό όταν το παιδί καταλαβαίνει ότι είσαι πάντα δίπλα του και μπορεί να σου ανοιχτεί».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ