ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Τι αναφέρει το δημοσίευμα.

Η Jennifer Aniston εντυπωσίασε δια της απουσίας της από την 93η τελετή απονομής των βραβείων Oscar και όλοι ψάχνουν να βρουν τον λόγο.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μία από τις πιθανότητες είναι, να ήθελε να αποφύγει τον άλλοτε «αγαπημένο» της Brad Pitt, με τον οποίο συναντήθηκε το 2020 στα Screen Actors Guild Awards, αναφλέγοντας τις φήμες για επανασύνδεση, κάτι το οποίο φυσικά αποδείχτηκε αναληθές.

Πηγή στο “Us Weekly”, είχε αναφέρει τον Σεπτέμβριο του 2020 ότι «Συνήθιζε να τους ενοχλεί ότι ο κόσμος περίμενε την επανασύνδεσή τους αλλά τώρα απλά γελάνε. Η αλήθεια είναι ότι είναι εκεί ο ένας για τον άλλο και συνεχώς μοιράζονται χαρμόσυνα νέα μεταξύ τους. Έχουν μία ωραία, φυσική και εύκολη ενέργεια μαζί».

Ενώ μια άλλη (σ.σ. πηγή) πρόσθεσε, «Είναι φίλοι και χαρούμενοι για αυτό. Θέλουν το καλύτερο ο ένας για τον άλλο. Εκείνη είναι πολύ χαρούμενη που έχει τον Pitt πίσω στη ζωή της αλλά σαν φίλο».

Έτσι λοιπόν, καταλήξαμε στο συμπέρασμα, ότι μάλλον η πιο λογική εξήγηση για την απουσία της Hollywoodιανής σταρ είναι ότι η ίδια δεν ήταν υποψήφια σε κάποια κατηγορία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ