ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Στηρίζουν την καμπάνια του #StopHateforProfit

H Kim Kardashian West πάγωσε τους λογαριασμούς της στα social media για καλό σκοπό.

Η γνωστή τηλεπερσόνα ανακοίνωσε μέσα από το Instagram το Twitter και το Facebook ότι θα παγώσει του λογαριασμούς της στις πλατφόρμες στηρίζοντας την καμπάνια του #StopHateforProfit

Ξεκινώντας με την ιδέα να δώσει προτεραιότητα στους ανθρώπους έναντι του μίσους, η εκστρατεία στοχεύει να επιστήσει την προσοχή στην έλλειψη ευθύνης που αντιμετώπισε το Facebook (το οποίο κατέχει το Instagram) όσον αφορά την αποτίμηση κερδών από τη ρατσιστική προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση που συχνά γεμίζουν τις πλατφόρμες.

Άλλες διασημότητες όπως η Naomi Campbell, η Kerry Washington, ο Leonardo DiCaprio και ο Michael B. Jordan έχουν επίσης δεσμευτεί να παγώσουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για 24 ώρες για να ευαισθητοποιήσουν την εκστρατεία.

Η Kardashian West δεν είναι η μόνη celeb που μιλάει εναντίον του Facebook. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex είναι επίσης ένθερμοι υποστηρικτές της εκστρατείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουν ενθαρρύνει τους διευθύνοντες συμβούλους μεγάλων εμπορικών σημάτων και εταιρειών να ακολουθήσουν το ίδιο για να σταματήσουν τη διάδοση μίσους και παραπληροφόρησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ