ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

«Ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν ήθελε να συμμετάσχει στις συνομιλίες για το μέλλον των Sussexes εκτός βασιλικής οικογένειας

Ο πρίγκιπας Φίλιππος φαίνεται να έχει ράμματα για την γούνα της Meghan Markle και μάλιστα σύμφωνα με την δική του κρίση, όχι άδικα.
Η βασιλική βιογράφος Ingrid Seward μίλησε στο Sky News και αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας είναι πραγματικά απογοητευμένος που η Δούκισσα του Sussex δεν στάθηκε στο πλευρό του συζύγου της και της μοναρχία μόνο και μόνο για να μπορεί να έχει την δική της φωνή.

Μάλλον θα προτιμούσε να ακολουθήσει τα βήματά του αφού ο ίδιος εγκατέλειψε την καριέρα του στο ναυτικό για να σταθείς το πλευρό της συζύγου του όταν ανήλθε στον θρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Όπως δήλωσε η Ingrid Seward στο Sky News «Νομίζω ότι είναι πολύ, πολύ απογοητευμένος επειδή θεωρώ ότι αισθάνεται πως εγκατέλειψε τη ναυτική του καριέρα για να σταθεί δίπλα στη βασίλισσα και να βοηθήσει τη μοναρχία. Και γιατί η Meghan δεν μπορεί να σταματήσει την καριέρα της, να υποστηρίξει τον σύζυγό της και να στηρίξει τη μοναρχία; Όπως έλεγε στη Diana, δεν πρόκειται για διαγωνισμό δημοτικότητας, όλοι μας δουλεύουμε όλοι μαζί… Απλώς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν μπορούσε να στηρίξει τον Harry και να τον βοηθήσει παρά να θέλει να έχει τη “φωνή” της».

Μάλιστα υπογράμμισε ότι «Ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν ήθελε να συμμετάσχει στις συνομιλίες για το μέλλον των Sussexes εκτός βασιλικής οικογένειας, που πραγματοποιήθηκαν στο Sandringham τον Ιανουάριο. Και αυτή τους η απόφαση ίσως να επηρέασε και άλλο την άποψη του για τη σύζυγο του εγγονού του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ