ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Το πανέμορφο φόρεμα του οίκου Givenchy που έβαλε η Meghan συζητήθηκε από τα MME παγκόσμια

Όσες από εσάς έχετε ντυθεί νυφούλες θα καταλάβετε απόλυτα γιατί το φόρεμα της Meghan Markle την ημέρα του γάμου της δεν εφάρμοζε τέλεια στο κορμί της.

Ως γνωστόν η Δούκισσα του Sussex έχει πολύ καλές αναλογίες έτσι δεν υπήρχε λόγος να μην φορέσει ένα νυφικό το οποίο θα αναδείκνυε την σιλουέτα της. Ωστόσο για την ξεχωριστή της ημέρα μαζί με την σχεδιάστρια του νυφικού αποφάσισαν να έχει έναν αέρα και ο λόγος είναι πολύ απλός.

Το πανέμορφο φόρεμα του οίκου Givenchy που έβαλε η Meghan συζητήθηκε από τα MME παγκόσμια για το πόσο κομψό και διαχρονικό ήταν. Τόσο όμως στα μανίκια όσο και στην μέση ήταν λίγο πιο φαρδύ για να μπορεί η Meghan να αναπνέει και να κινείται χωρίς δυσκολία την ημέρα του γάμου της. Η σχεδιάστρια μόδας και πρώην καλλιτεχνική διευθύντρια του Οίκου Givenchy, Claire Waight Keller μαζί με την Meghan αποφάσισαν να το κάνουν έτσι επειδή το ύφασμα και το μεσοφόρι ήταν από παχύ υλικό, έτσι για να μπορεί η νύφη να έχει μια άνεση αποφάσισαν να μην είναι τόσο εφαρμοστό στο κορμί της.

Άλλωστε ποιος θέλει να νιώσει δυσφορία την ημέρα του γάμου του και να μην το απολαύσει έτσι όπως πρέπει;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ