ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Σίγουρα κάπου θα είχες δει έστω αποσπάσματα από το ισπανικό «Gran Hotel». H δραματική σειρά γυρίστηκε στο Palacio de la Magdalena του Σανταντέρ και ακολουθεί ένα μυστήριο που αφορά στους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου στις αρχές του 20ού αιώνα, κατά τη βασιλεία του Αλφόνσο του 13ου. Ο Julio Olmedo φτάνει στο ξενοδοχείο για να συναντήσει την αδερφή του που πρόσφατα έγινε floor manager. Εκείνη όμως είναι εξαφανισμένη και παρόλο που του λένε όλοι πως την απέλυσαν για κλοπή χρημάτων, εκείνος είναι σίγουρος πως κάτι άλλο συμβαίνει. Η σειρά κράτησε από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι τον Ιούνιο του 2013 και τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά προβλήθηκε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας και της Κύπρου, είτε μεταγλωττισμένη είτε με υπότιτλους. Επιπλέον, έχει δει πολλές επανεκτελέσεις από διάφορες χώρες του κόσμου, με πιο πρόσφατη αυτή της Αιγύπτου, που ονομάστηκε «Secret of the Nile» και κυκλοφόρησε στο Netflix με υπότιτλους.

Το Grand Hotel
Στις 17 Ιουνίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η αμερικανική εκδοχή της σειράς στο δίκτυο ABC, με την Eva Longoria ανάμεσα στους παραγωγούς. Αυτή η εκδοχή όμως  μοιάζει πως θα είναι λίγο πιο περιεκτική όσον αφορά στις ιστορίες που θα περιλαμβάνει. Το «Grand Hotel» είναι το τελευταίο οικογενειακό ξενοδοχείο στην παραλία του Μαϊάμι. Ο Santiago Mendoza είναι ο ιδιοκτήτης και η δεύτερη σύζυγός του, Gigi, και τα ενήλικα παιδιά τους απολαμβάνουν την επιτυχία του ξενοδοχείου. Ο Mendoza όμως θέλει να το πουλήσει, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνους ούτε τη σύζυγο ούτε τα παιδιά του. Παράλληλα, οι πλούσιοι πελάτες ξεσαλώνουν στη χλιδή αλλά τα σκάνδαλα, τα εκρηκτικά μυστικά κι ένα δάνειο που εκκρεμεί τρέχουν. Από το πρώτο δείγμα που κυκλοφόρησε, καταρχάς είναι ξεκάθαρο πως η αμερικανική σειρά δεν ακολουθεί τα χνάρια της πρωτότυπης και διαδραματίζεται στον δικό μας αιώνα, σε ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχείο.

Γενικά
Αξίζει να σημειωθεί πως η Longoria, μετά το «Devious Maids», συνεχίζει να προωθεί σειρές με καστ που αποτελούνται σχεδόν εξολοκλήρου από Λατίνους. Ο υποψήφιος για Oscar Demián Bichir υποδύεται τον Santiago Mendoza, με την αγαπημένη Roselyn Sanchez στο πλάι του ως Gigi. To βασικό καστ συμπληρώνουν οι Denyse Tontz, Bryan Craig, Wendy Raquel Robinson, Lincoln Younes, Shalim Ortiz και Anne Winters. Όπως δείχνουν τα πράγματα, είναι η σειρά που θα μας κρατήσει σπίτι το καλοκαίρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
grand hotel  |  σειρά  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ