ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η φωτογραφία που... απαντά σε όλα

Όλα ξεκίνησαν από την ανατρεπτική φωτογράφιση του Harry Styles για την Αμερικανική Vogue. Ο τραγουδιστής, που άφησε πίσω του για τα καλά την πορεία με τους One Direction και πλέον χαράσσει τη δική του πορεία ως solo καλλιτέχνης, έγινε ο πρώτος άντρας που πόζαρε μόνος του στο εξώφυλλο της Αμερικανικής Vogue και το έκανε με το δικό του στυλ. 

Είδαμε, λοιπόν, το Styles να ποζάρει με ένα mix and match γυναικείων και αντρικών ρούχων, με φούστες και blazers σε φωτογραφίες που κέρδισαν τον κόσμο από την πρώτη στιγμή. Όλο τον κόσμο, εκτός από την Candace Owens που κατέφυγε στο Twitter για να αναδημοσιεύσει μια φωτογραφία του, γράφοντας εκτός των άλλων ''Φέρτε πίσω τους ανδροπρεπείς άνδρες''. Όπως ήταν φυσικό το tweet της σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με πολλούς επώνυμους και μη να κατακρίνουν το σεξιστικό σχόλιο αλλά ο ίδιος ο Styles δεν είχε απαντήσει άμεσα μέχρι τώρα. 

Στην τελευταία του ανάρτηση, λοιπόν, ο τραγουδιστής ποζάρει με γυναικείο κοστούμι και πουκάμισο με πιέτες τρώγοντας μια μπανάνα, και στη λεζάντα γράφει την ατάκα της Owens. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @harrystyles

Πρόσφατα, επέλεξε να μιλήσει για το συγκεκριμένο σχόλιο στρέφοντας την προσοχή στη μόδα. ''Όταν δεν φοράς κάτι γιατί είναι γυναικείο αποκλύεις έναν ολόκληρο κόσμο από υπέροχα ρούχα. Νομίζω το πιο συναρπαστικό της εποχής μας είναι πως μπορείς να φορέσεις ό,τι θέλεις, δεν χρειάζεται να είναι Χ ή Ψ. Αυτές οι γραμμές γίνονται όλο και πιο θολές'' είπε χωρίς να αναφερθεί στην Owens.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
harry styles  |  vogue  |  instagram  |  viral  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ