ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram

Ένα συνηθισμένο πάρτι γενεθλιών έχει τα βασικά: καπελάκια, μπαλόνια, κονφετί, ίσως θεματικά πιάτα και χαρτοπετσέτες. Αν είσαι όμως η Ariana Grande δεν μπορείς να γιορτάσεις τα γενέθλια σου με αυτά τα συνηθισμένα. Αν είσαι η Ariana Grande και έχεις γενέθλια, το πάρτι σου θα είναι σίγουρα ένα επίπεδο πιο πάνω. 

Στις 26 Ιουνίου η τραγουδίστρια έκλεισε τα 27 της και αποφάσισε να τα γιορτάσει με ένα μικρό πάρτι, με θεματική τη Σουηδική ταινία τρόμου ''Midsommar'', με την ίδια να είναι μία εκδοχή της Dani, που είχε υποδυθεί η Florence Pugh στην ταινια. Στη μικρή συγκέντρωση λοιπόν, οι συγγενείς και οι φίλοι της φόρεσαν λουλουδένια στεφάνια ενώ η Grande εμφανίστηκε φορώντας, εκτός από στεφάνι, ένα τεράστιο λουλουδένιο φόρεμα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Για να λέμε την αλήθεια, η θεματική που επέλεξε δεν θα έπρεπε να μας παραξενεύει, αφού στις αρχές της χρονιάς με αφορμή μια δημοπρασία, εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει το πραγματικό φόρεμα που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία, το οποίο ζύγιζε 15 κιλά και είχε κολλημένα 10 χιλιάδες μεταξωτά λουλούδια πάνω. Τελικά δυστυχώς έχασε, αφού το Μουσείο Κινηματογράφου το απέκτησε έναντι $65 χιλιάδων. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ