ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ήταν το 1994, όταν η Elizabeth Hurley εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του ''Four Weddings and a Funeral'' με ένα φόρεμα μαύρο με παραμανες, που φόρεσε για να συνοδεύσει τον τότε σύντροφο της, Hugh Grant. H ταινία και το after party επισκιάστηκαν από το Versace φόρεμα της, φτιαγμένο από μαύρο μετάξι και χρυσές παραμάνες, που κάλυπταν μόνο τα απαραίτητα. 

''Δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτό που έγινε εκείνη τη νύχτα. Ήθελα οπωσδήποτε ένα φόρεμα για να βάλω στην πρεμιέρα του Hugh και τότε δεν είχα ιδέα από μόδα. Θυμάμαι που πήγα σε ένα γραφείο και έβγαλαν έτσι απλά ένα φόρεμα από μια πλαστική σακούλα. Το πήρα σπίτι, έκανα τα μαλλιά μου και το μακιγιάζ μου μόνη μου στο μικρό διαμέρισμα μας. Δεν είχε καθόλου γκλάμουρ, σε σύγκριση με το πώς γίνονται τα πράγματα σήμερα'' είπε η Hurley τώρα, 25 χρόνια μετά. 

Η ζωή της Hurley, μετά απ' αυτό, άλλαξε για πάντα, και το γνωρίζει αυτό. Με αφορμή τη φωτογράφιση της για το Harper's Bazaar, η ηθοποιός φόρεσε μια ολοκαίνουργια εκδοχή του iconic φορέματος παρόλο που, όπως εξομολογείται, το αυθεντικό θα της κάνει ακόμα. 

''Δεν κάνω γυμναστική, αλλά είμαι πολύ ενεργή. Αλλά απλά επειδή μου κάνει ακόμα δεν σημαίνει πως θα το φορούσα σήμερα. Δεν θα ήταν όμορφο'' λέει. Η νέα εκδοχή είναι πολύ πιο ''σεμνή'', με το στήθος της καλυμμένο και αρκετό ρούχο να καλύπτει αρκετό δέρμα, παρόλο που οι παραμάνες υπάρχουν και εδώ. 

Δείτε την νέα εκδοχή του φορέματος:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ