ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όσα έγιναν γνωστά για το νέο εγχείρημα της Samantha Markle

Μπορεί η Meghan Markle να είχε στο μυαλό της πως αν εγκατέλειπε την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας θα "ησύχαζε" ωστόσο η οικογένειά της, για άλλη μια φορά, της προκαλεί απανωτούς πονοκεφάλους. Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, η ετεροθαλής αδερφή της Samantha Markle -κόρη του πατέρα της Thomas και της πρώην συζύγου του Rosalyn- έγραψε ένα βιβλίο στο οποίο περιλαμβάνονται τα άπλυτα της οικογένειας και μεταξύ άλλων, μυστικά της βασιλικής οικογένειας. Ω, ναι.

Το βιβλίο 330 σελίδων  έχει τον τίτλο "The Diary of Princess Pushy Sister Part 1" και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 17 Ιανουαρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph. Αυτό ωστόσο που εγείρει ερωτηματικά είναι το κατά πόσο θα περιέχει πραγματικά γεγονότα αφού ως γνωστόν η ίδια εδώ και χρόνια δεν έχει επαφές με την Meghan Markle. Αντίθετα όμως με την άποψη αυτή, ο εκδοτικός οίκος της 56χρονης Samantha αναφέρει: "Μέσα σε μια καταιγίδα από fake news και αναστάτωση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Samantha Markle μοιράζεται την αλήθεια για τη ζωή και την οικογένειά της μακριά από κάθε πρόβλεψη και τελεσίγραφο… Μερικές φορές η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία".

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η συγγραφή του βιβλίου ξεκίνησε το 2016 και αν λάβουμε υπόψη τις δηλώσεις της Samantha για την Meghan -μεταξύ αυτών το επικό tweet της πριν από τέσσερα χρόνια στο οποίο χαρακτήρισε την συμπεριφορά της συζύγου του πρίγκιπα Harry "ναρκισσιστική" και στο οποίο υποστήριξε ότι μισθώνει ακριβούς ειδικούς των στις δημόσιες σχέσεις για να τη βοηθήσουν να βελτιώσει το image της- το εν λόγω βιβλίο, θα ταράξει σίγουρα τα νερά. Ας σημειώσουμε ακόμη πως η Samantha Markle έχει ήδη ανακοινώσει ότι ετοιμάζει και δεύτερο βιβλίο το οποίο θα έχει τίτλο "In the Shadows of the Duchess".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eugenia Garavani (@eugeniagaravani)

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ